søndag den 10. december 2017

MINDER SAT I RAMME - RABATKODE TIL CEWE ( SPONSORERET)

~ Søndagsprojekt - indretning af billedvæg  ~


Der er snedrys i min have, og jeg har brugt søndagen på at dimse rundt i min stue. Jeg har snart boet her i 5 måneder - møblerne har fået en plads, men mine vægge har stået hvide indtil i dag. 

Måske husker I, jeg før har skrevet om personlig fotokunst ( lige her ) - Det er jeg stadig vild med med, og har derfor i samarbejde med Cewe - fået printet et par af mine fotografier som plakater

Et billede siger mere end tusind ord, og jeg synes, et hjem får personlighed, når der hænger noget på væggene. Derfor havde jeg også sommerfugle i maven, da jeg pakkede mine plakater ud. 


~ Søde H i Barcelona ~

Jeg har altid grinet lidt af portrætbilleder, der ofte hænger i bedsteforældres hjem - men nuy, hvor er det dejligt med kærlighed på væggen. Hector smiler nu til mig, også på de dage han ikke er herhjemme. 


~ Favoritter ~

Jeg bestilte plakaterne lige HER og modtog dem blot efter et par dage - resultatet er virkelig pænt og lækkert printet. Jeg har modtaget billederne i gave fra Cewe, men som I ved, er min holding og ord altid mine helt egne, og jeg vil tilføje, at jeg helt sikkert vil bestille flere billeder derfra! - Jeg vil nemlig gerne have flere af mine Kinaoplevelser sat i ramme!

Hvis I også  har lyst til at hænge personlig kunst på væggen, eller måske printe til en skøn julegave, har jeg fået lov, at give de første 200 af jer 20%  (ekskl. levering) -  frem til 16/1-2018.

20% RABATKODE : CEWEHELTALDELES ( skrives ved betaling og 20% fratrækkes ved kassen)


Dejlig søndag til jer og glædelig 2 advent!

~ Her bor vi   ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Nøj hvor lækkert! Jeg kan virkelig godt forstå din glæde, at sætte kærligehd på væggen er så skønt! De er virkelig flotte! Og sødeste H. er vild med løbebilledet, blomsterpust og grine billedet <3 HURRAAA for stemninger på væggen. December kys fra My

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også vild med løbebilledet - skal blot finde den rette plads til det :) Glæder mig til du skal se det irl - og til at julekramme dig selvfølgelig <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...