onsdag den 6. december 2017

DECEMBERDAGE!Den store julekasse er hentet ned fra loftet, og vores lille 60'er-hus er pyntet med hjerter, kugler, nisser, engle og stjerner. Det kan godt være, jeg endnu mangler at komme lidt på plads hist og her - men julen har indfundet sig, og vi hygger. Forleden lavede vi storproduktion af glimmer-invitations-julekort. Hector og jeg vil nemlig holde æbleskivefest for vores naboer og genboer. Sådan en fest med søde og fedtede æbleskiver, masser af knas, julemusik, og gløgg - vi håber, de kan komme!

Uanset hvor meget jeg forsøger at få tiden til at stå stille, drøner decemberdagene af sted. Heldigvis er vores hverdags-trummerum også krydret med hyggelige aftaler - Vi har besøgt venner ( der stadig er venner  ), og været på en lille tur til sdrjylland. Hector øver sig på Luciasangen i de her dage, og jeg øver mig vist bare på ikke at stikke hånden ned i kagedåsen, hver eneste gang jeg går forbi den :D - Haps!

Jeg håber, julestemningen er over jer - ellers kig lige her ind i weekenden, jeg skriver nemlig på et par ret fine juleideer! 

Rigtig dejlig aften til jer, 
    


~ Når der skal være æbleskivefest ~ 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om de kommer, hvem der bare var så heldig at have dig som nabo. Og dine fine julehjerter minder mig om hvert eneste år, at jeg også snart vil lave mig en samling. Glædelig jul, skønne du.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Malene <3 Glædelig jul til dig. Vi når nok ikke at ses inden jul, en jeg har ferie mellem jul og nytår - måske vi kan nå en 2017-date! :) Klem og dejlig aften til dig

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...