onsdag den 29. november 2017

DIMS STUDIO!


Lidt billeder fra forleden aften, hvor jeg drønede forbi Aarhus' mest farverige og finurlige lille butik, Dims Studio. En hyggelig lille butik i Borggade, hvor hylderne bugner af alverdens fine sager. Butikken havde 1 års fødselsdag, og den blev fejret med popcorn og drinks, så hyggeligt. 

Det er Anne og Kim der driver butikken - jeg mødte dem første gang, da butikken var nyåbnet. Jeg har vist fortalt jer før, hvordan jeg altid drages af passionerede mennesker - Anne og Kim hører til den kategori, de har nemlig fingeren på dimse-pulsen og finder de sjoveste fine ting til butikken. Jeg købte ikke noget i fredags, men forelskede mig ( selvfølgelig :) ) i de små kitch leo-vægtæpper, de rumsterer stadig, er de ikke skønne!? 

Jeg forelskede mig også i søde lille Berta - Kim og Annes hund, der tit er med i butikken - den kan give highfives! :D ~ Åh Bertha skønne Berthaaaa.... ~

Hvis I oser rundt i Latinerkvarteret, skal I besøge butikken til en skøn oplevelse! De har også en hjemmeside lige her 

Jeg er selv i dimse-mood. Jeg har købt et lillebitte juletræ og pyntet det med alt det bedste fra julekassen. Hector kommer hjem på fredag - så skal der jule-stadses-knases for fuld skrue 

Dejlig aften til jer,

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...