søndag den 3. september 2017

RED' N BLUE ~ HECTORS VÆRELSE!


Jeg har hørt musik med volume knappen på max, og har hamret, skruet og flyttet rundt på ting og sager. Nu er Hectors værelse indrettet efter hans ønske med blå, rød og grøn!Hector er 5 år - sådan en alder hvor han gerne vil lege "opad" og spejler sig i lidt ældre drenge. Drenge der står på skateboard og går på fortovet uden deres mor eller far, dem snakker vi ret meget om. Han er vild med fodbold, og om morgenen sætter vi altid hans hår efter Googles billedanvising af kendte fodboldspillere - samtig sover han med sin lille kyllingebamse hver aften! Derfor er værelset på den der vippekant af "sejt og sødt" med både fodboldplakater og bamser. Jeg var betænksom omkring den blå væg til et lille værelse, men det fungerer rigtig godt, og det er blevet hyggeligt!
Hector fortæller stolt til dem, vi er sammen med, at han faktisk nu har to værelser - det er jo ikke ligefrem alle og enhver der har det!! ;)
- Jeg har stadig mange ting i kasser, men det var vigtigt for mig, at få hans værelse på plads og gøre det rart som noget af det første, så han kunne genkende sine ting og mærke en hjemlig følelse, på trods af at tilværelsen og rammerne er nye.

Når man som par vælger at bryde op og flytte fra hinanden, er bekymringen selvfølgelig stor omkring, hvad ens børn vil tænke omkring det hele. Jeg læste en del om, hvad børn i forskellige aldre ofte tænker og reagerer. Et barn på Hectors alder vil måske spekulere mere over, hvad der skal ske med alle de ting man har, med legetøjet, hvor kaninen skal bo, end tanker om at komme til at savne. Sådan var det også med Hector, han havde mange spørgsmål til vores ting, hvem skal have hvad osv. Vi havde heldigvis talt om alt det praktiske, og kunne uden "slinger i valsen" fortælle, at sofaen skal hjem til mor, bordet hjem til far osv. - og nårh ja, så var lige den dag, hvor han, uden at vide det, fornærmede mine "powerkræfter" på det groveste... :

Hector: Mor, hvem skal have fjernsynet???
Mig: Jamen det skal med hjem til mig og dig, Hector!
Hector: (efter lang tænkepause) Men MOR.... Hvem skal så egentlig bære det!??  :)
I dag har jeg en date med min veninde og Food festivallen ved Tangkrogen - dejlig solskinssøndag til jer!
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så fint! ��❤️�� Det er lidt pinligt, at du er kommet så meget længere med værelset, end jeg/vi er herhjemme (vi har trods alt boet her i et halt år nu! ����). Men i dag har jeg faktisk sendt drengene ud i det fri, så jeg kunne få tid til alle 3 drengeværelser - så det i det mindste kan være på plads inden lillebror kommer ���� god søndag til dig, smukke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi du er sød <3 Hectors værelse er jo ikke så stort det var nemt (og vigtigt) at få på plads - resten af huset kommer til at tage tid, og jeg forsøger at sige til mig selv, at det er ok!! :D Håber du fik lavet lidt på værelserne i går - og at vi snart ses, klem

   Slet
 2. Hvor er det bare et fedt univers, du har fået skabt :D Elsker både Zoo plakaten, de rå, retro børnemøbler og ikke mindst familievæggen - der er helt sikkert plads til både at fordybe sig, lege superhelt og få læst eventyr højt (:
  At forene god stil med, at man stadig omfavner børnenes verden er lidt en kunst, men det mestre du tydeligvis til fulde.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig dejlig besked fra dig søde Anne - tusind tak <3 Hector vil gerne være, hvor jeg er, derfor kommer der også et par kasser med legetøj og spil ind i stuen - men værelset er blevet en lille hule, og det betyder så meget, at han hygger sig der. dejlig aften til dig <3

   Slet
 3. Åh hvor er det et fint og dejligt værelse - massevis af skønne detaljer ��
  Jeg elsker virkelig børneværelser, de er noget af det hyggeligste at indrette.

  Dejlig søndag til dig.
  Kh Maria.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria - jeg hyggede mig også med de mange farver :D - inden jeg ser mig om, er alt pillet ned, og der står en computer på bordet som det eneste - lad ham lige være lille noget tid endnu - please!! :D Dejlig aften til dig, klem mille

   Slet
 4. Jeg er vild med det hele! Åh, de fine bogstaver på væggen, den røde kuglelampe, bogkassen i fodenden, billedvæggen over hans hoved. Suk, det hele er så fint, Mille.
  Jeg er spændt på, om tandlægebordet overlevede i gangen, eller om det har fundet et nyt hjem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene <3 - Hector blev glad for de RØDE bogstaver - de er et hit. Og JO tandlægeborden er allerede fyldt godt op med dims og dut - det er perfekt lige der :) Jeg er ikke kommet meget videre, men planer at svinge et par farvede pensler snart :D Dejlig aften til jer!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...