fredag den 15. september 2017

BERLIN ♥

~ Fedtede pommes og fritz-kola lunch ~

Skrædderstilling i min sofa, vin og bløde bukser - jeg er gået på weekend. Hector er hos sin far, og jeg dimser rundt på computeren og hører musik. Jeg har samlet lidt billeder fra den sidste uge, hvor mine dage har været ligeså omskiftelige som efterårsvejret. Billederne er fra et par travle men fine arbejdsdage i Berlin.  
Hjertedrys, skævheder, grove bygninger og farvede overflader - Jeg knuselsker den by!

Dejlig weekend til jer!

~ Aftensmad ved hyggelige Bergmannstrasse i Kreuzberg ~  
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Sikke nogen skønne stemnings billeder fra Berlin :)

  God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nadia - jeg elsker Berlin! Rigtig god weekend til dig, klem Mille

   Slet
 2. Vi burde altså arrangere en blogger tour til Berlin engang. Eller bare en Mille & Malene tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak - jeg kan godt den dag!! :D Dejlig weekend til dig søde Malene <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...