søndag den 27. august 2017

EN UGE DER SKAL PÅ KAMINHYLDEN!Søndags sum-up på en begivenhedsrig uge, der bød på en fin to-dages arbejdstur til Italien.
"Papmache-reglen" af Hella Joof ligger på mit natbord, og jeg har læst de mange regler i flere omgange. - Jeg er særligt pjattet med reglen om at kramme og værdsætte de små ting i hverdagen - drysse glimmer på og op på kaminhylden - det gør jeg lige med den her tur, der på trods af at være travle dage - også gav et skud energi fra solskin, sprøde italienske pizzaer, kaffe og udsigt over Gardasøen. Jeg er svært glad for mit arbejde og må indrømme, at denne tur gav endnu flere kryds i min begejstrings-bog. Jeg er heldig at have flere udlandsture i min kalender det næste stykke tid. De ligger på de uger, jeg ikke har Hector hjemme. En lille smule arbejdsflugt væk fra aleneaftener og savn, men det føles rart med stigning på mit oplevelses-barometer.

Jeg håber, I får en dejlig uge 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Jeg hare lige lavet indlæg om ting, der gør det svært, at være sur - dette indlæg burde vist være punkt 8 ;)
  Det ser skønt ud :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja flere af den slags oplevelser tak! - og I skal snart til Amsterdam - jeg er altså ret misundelig! :D Dejlig dag til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...