onsdag den 16. august 2017

NØGLEN TIL ET NYT KAPITEL!


Endelig et hej fra mig - der nu blogger fra nye rammer og et nyt kapitel i mit lille hus. August er allerede godt i gang, og de sidste par uger er fløjet af sted. Fra jeg fik nøglen til huset og til nu, har dagene været som en sammenkogt ret af flyttekasser, malergrej, trailerkørsel, modeuge i KBH, kollektionstegninger og et forsøg på at komme på plads. 
- På trods af jeg har fået stor hjælp af både venner og familie, står mange af mine ting stadig i flyttekasser, og det med at skabe et hjem, kommer til at ske over tid.  

Jeg har planer om at ændre mit køkken, men det er et større projekt. Jeg elsker gør-det-selv-byggeprojekter, og har allermest lyst til bare at kaste mig ud i det, men det er vist en større opgave, så lige nu står tingene lidt stille, mens jeg forsøger at lægge en plan! 
I mellemtiden samler jeg billeder til mit lille univers her - det er en tid, jeg gerne vil kunne kigge tilbage på. - Jeg håber, I også har lyst til at følge med i mit husprojekt!


Hector havde til sit værelse bestilt en blå væg, et rødt gulv og et græsbelagt loft... Den blå væg var nem, resten er vi endnu i forhandling omkring! Hector har allerede været hos både sin far og hos mig - det er gået okay, men jeg må indrømme det rammer med 120, når man pludselig står og laver aftensmad til sig selv, og der ikke er en der skal have havregrød og køres i børnehave. Det hele er en tilvænning - Det kommer bestemt også til at tage tid! 

Gennem alt det der virker uoverskueligt, kan jeg skimte, at her bliver rigtig dejligt, sådan et sted hvor jeg kan bo mange år frem!

Dejlig aften til jer, 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Det bliver rigtig fedt mille. Elsker din stil. Så fedt du tør. Knus og masse af tanker i den hårde overgangs periode

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Jeanette - for din dejlige hilsen - det kommer til at tage tid det hele - men det bliver godt - det er et virkelig dejligt område! Knus til dig

   Slet
 2. Alt mulig held og lykke med det nye kapitel og det dejlige lille hus ❤

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive rigtig, rigtig godt og rigtig, rigtig fint med dit lille hus. Kram til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marina - det går langsomt men fremad med indretningen - følelsen af "hjem" kommer tættere på. Dejlig søndag til jer.

   Slet
 4. Jeg kan slet ikke vente med at se dit skønne, nye hjem. I morgen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at ses snart igen søde Malene ♥

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...