søndag den 30. juli 2017

MENS VI VENTER!


De fleste af mine ting er blevet pakket i tørre avissider og på bedste Tetris-vis stablet i kasser. Det har taget virkelig lang tid - sådan lidt uoverskueligt. - Særligt en dag, hvor 20 store kasser endelig stod færdigpakket, og jeg pludselig ikke kunne finde min bilnøgle.. Jeg var på nippet til både at græde og eksplodere. Nøglen er endnu ikke dukket frem - jeg er ret sikker på, den ligger inde i kassemørket sammen med glas, gryder og dims!

Nogle dage er vi stemplet ud af det praktiske mood og har nydt tid med gode venner, solskinsglimt, chiaboller, is og kram i læ for sommerregn. Feriedagene løber som sand mellem fingrene - jeg er slet ikke nået at komme ned i afslappet dase-gear. På tirsdag får jeg nøglen til mit lille hus, det begynder efterhånden at boble lidt i maven. :)

Dejlig søndag til jer,

  


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. God flytning til dig
  håber du kommer hurtigere og nemmere på plads end mig
  Er selv ikke helt på plads... eller min pc er ikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3 Jeg håber, du er kommet på plads, vi har endnu ikke net her - jeg trækker det via min telefon i langsomt tempo - man er jo ret afhængig af det net ikke! :) Dejlig aften til dig! klem Mille

   Slet
 2. Efter Tetris kommer tiden til at puste ud og genopbygge. Og det bliver smaddergodt. Jeg glæder mig til at se dig og jeres lille hjertehule inden længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig sådan til at kramme luften ud af dig snart <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...