torsdag den 20. juli 2017

SÅDAN FÅR MAN ITALIEN TIL DK!


Imens de fleste af mine venner og kollegaer er rejst til varme himmelstrøg, og en stor del af mit Insta-feed poster billeder af pastelfarvede huse i Italien - forsøger jeg at være i det faktum, at min sommerferie i år rimer på ord som "flyttekasser", "skilsmisse" og "to-do-lister". Det er derfor ikke en hemmelighed, at det føltes knus-dejligt, da min veninde, Sarah, forleden inviterede mig på den fineste tirsdagsdate. 

Vi tog ud til Kaløvig - og hun havde pakket tasken med lækkert Italiensk tapas og bobler til at skåle på både mit huskøb og på et hjerterart venskab! Sarah havde på forhånd givet mig heads-up på praktisk tøj og sko til daten - og der er man jo så nogengange lidt forskellige... Jeg må sige vi begge fik os et godt grin, da vi kravlede over ruin-muren og ned ad den bevoksede kyst-skrant - Her så man et stk Mille kure det meste af vejen ned i underbukser, fordi min flagrende nederdel hang fast i hver en gren og krat. Ikke så praktisk nej, men flot! ;D


Jeg håber, der er lavt gear og sommerfornemmelser hos jer, hvad enten I er i Italien eller hjemme! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...