søndag den 11. juni 2017

SØNDAGS TREAT ~ BANANBRØD MED BLÅBÆR!

~ Søndags treat - lunt bananbrød med syltetøj ~

Søndag med gråskyer og støvregn ude - og bløde bukser og hygge inde! Jeg havde et par brune bananer der skreg på at blive pakket i dej og puttet i ovnen, og derfor duftede køkkenet i eftermiddags sødt og lækkert af bananbrød med blåbær i. Perfekt til regnvejrhygge! Opskrift bananbrød med blåbær:

Det skal du bruge: 
100 g sukker
2 æg
0,5 dl Olie 

400 g godt modne bananer 
1 håndfuld blåbær

300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron 
1 tsk vaniliesukker
0,5 tsk salt
0,5 dl mælk

Sådan gør du: 
Olie, sukker og æg røres sammen. Bananerne moses og blandes i sammen med mælken. 
De tørre ingredienser blandes sammen og tilføjes bananblandingen. 
En håndfuld bløde blåbær vendes i dejen. 

Blandingen fordeles i et brødfad med bagepapir. Brødet bages midt i ovnen ved 175 grader - alm ovn i 1 time. Det er lang tid siden jeg har bagt, og Hector blev derfor ret begejstret for tiltaget - vi er nemlig begge vilde med det her brød. Det minder jo ret meget om kage, men alligevel ikke som en banankage - det lidt mindre sukkerindhold gør det også mindre syndigt, og så må man vel godt tage to skiver! ;)


~ Toppes med syltetøj og ekstra blåbær - HAPS! ~

I weekenden har Aarhus været vendt på hovedet af Northside festival og Aarhus halvmarathon - jeg har rullet over billeder på Instagram fra begge dele - venner der danser i gummistøvler og mudder - og dem der har kæmpet benene igennem 21 kilometer. Wow! - Næste år er det mig - altså nok ikke lige løbeturen.. (helt sikkert ikke løbeturen!) - men Northside - Trods regn og mudder ser det bare så hyggeligt ud! 


Go' søndag derude!
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...