søndag den 18. juni 2017

BLÅ HIMMEL, STREET ART OG SOMMER-KRAM I AALBORG!Jeg har ikke så mange ord, men en stak glimt fra den fineste dag i går, der sammen med solen gav både varmekram og energi. Jeg besøgte søde Malene til kaffe-refill, updates på stort og småt og gåtur rundt i skønne Aalborg.

Om lidt skal jeg, sammen med min veninde, løbe Alt-For-Damerne. Mine ben virker lidt tunge i dag, og solen står højt på himlen - kryds lige fingre for jeg ikke skal "skrabes op" et sted på ruten!;)
Dejlig søndag til jer! 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Åh Mille, jeg bliver forelsket på ny i min egen by, når jeg ser den gennem din linse. Jeg glæder mig allerede til vi ses igen til sushi og shopping i smilets by ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt Malene, virkelig <3 Jeg glæder mig til at se dig snart igen! Klem Mille

   Slet
 2. Åh, Ulla er så dejligt et sted - godt du nød 'min' dejlige by, Mille. Vi var i Århus til Voulmefestival d. 17., og jeg siger også tak for lån <3 (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Anne - jeg forelskede mig helt i "din by" - det var så hyggelig en dag! I sommerferien skal jeg på opdagelse i min egen by - hvis du kommer her snart igen - må du give et hint, det kunne være skønt at ses! Dejlig weekend til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...