lørdag den 3. juni 2017

HELLO JUNE - SUMMER WANTS!

No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5

Godmorgen 

Det er noget tid siden jeg har lavet en oversigt af fine sager - men nu hvor solen er her, er bare skuldre, gulddetaljer og sensuelle blonder på min ønskeliste. Fletsandalerne fra Zara ligner et par sko der godt kunne gemme sig i en klæde-ud-kasse, og det giver altid udslag på min pynteskala. Jeg vil gerne hoppe i det hele og drikke rosévin med mine veninder.

Weekenden er i gang - jeg blev vækket kl. tidligt af Hector, og vi har daset i sofaen med dyner og kaffe, men nu skal jeg i omdrejninger - Jeg har en brunchaftale med min veninde, og senere skal jeg selvfølgelig ned og kigge lidt på Finders Keepers. Måske vi ses dernede? 

Jeg håber, I får en dejlig lørdag, 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Åh, det vedhæng er smukt. Og så minder du mig om, at jeg mangler nyt i undertøjsafdelingen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Om en uge kan vi gå din by tyndt og kigge på forkælelsessager til os selv! Jeg glæder mig <3

   Slet
 2. Kjolen ser bare så behagelig ud... og sommer dejlig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg synes også den er smuk - den er dog udsolgt i min størrelse - jeg forsøger at trøste mig med tanken, at jeg nok helt sikkert hurtigt ville spilde et eller andet på den! :D Dejlig aften til dig.

   Slet
 3. BH'en kan anbefales. Jeg har 5 af dem i forskellige farver, og har smidt alle andre BH'er ud. Den er super behagelig og SÅ pæn:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...