søndag den 7. maj 2017

FORÅR I BARCELONA - ET FERIECRUSH!


Kære jer - Jeg håber, I har haft en fin solskinssøndag!
- Hermed et lille postkort fra Barcelona, hvor jeg det meste af ugen har gået gaderne tynde med Hector i den ene hånd og en is i den anden. Måske I har set mine farveglimt på Instagram !? - Det var et par fine dage med varme himmelstrøg, spansk eventyr og tiltrængt siesta!


~ Photobombed ~

Det var min tredje tur til Barcelona, jeg har vist sagt det før - men det er min absolutte favoritstorby, når man rejser med børn. På denne tur rejste Hector og jeg med min søde mama, og det var hendes første tur dertil - derfor agerede vi guides rundt i byen. Vi var selvfølgelig også ved stranden og dyppede tæerne i det endnu iskolde hav. Sidste år skrev jeg et par indlæg om, hvad man b.l.a. skal se i Barcelona - lige her, og hvor man kan spise i Barcelona - lige her. På denne tur havde vi ingen store seværdighedsplaner, vi gik i børnehøjde på opdagelse rundt i byen, og holdt også pauser med UNO, syrlige pastiller, nærhed og bare sådan rarhedsdaseri. 


~ Lækre pastelfarvede vægge - man opdager næsten ikke, at H skal tisse...   ~

Vi gik sammenlagt ca 40 km fordelt på 5 dage - Det synes jeg, er ret sejt af de små ben der! Der er så meget at kigge på og Hector beklagede sig ikke en eneste gang. En af de sidste dage indfriede vi et af hans store ønsker. Vi tog nemlig ud og så Camp Nou og tilbragte formiddagen med Messi, Suarez og Neymar - eller i hvert fald et hav af billeder af dem. - Jeg fik testet mine Fifa-skills hvad angår forboldnavne og spillernumre - vi fik set spillernes omklædningsrum og selvfølgelig den enorme bane, hvor der er plads til over hundrede tusinde tilskuere. Til slut endte vi i en to-etagers butik med FCB-lir så langt øjet rækker. Det var en stor oplevelse for Hector, og for mig at se hans søde barneglæde omkring det!   

Tapas, spansk markedsdag, vintagebutikker, udsmykkede bygninger og høje grove palmer - dagene fløj af sted! 


Vi er tilbage med solkyssede kinder - og i dag har vi krammet foråret hjemme i Aarhus. I morgen går det igen løs med madpakker, arbejde og hverdagsliv. Jeg går en travl uge i møde med trendresearch til opstart af nye kollektioner, og har også et ret spændende møde på programmet. Jeg glæder mig til det hele - Barcelona gav mig et dejligt skud energi og nye boblende kreative tanker.  


Dejlig aften og uge til jer!


~ En altandrøm om Sangria i solen, lige der! ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Jeg crusher akut på jeres hjertevarme ferie. Og jeg håber at vi to kan lave en lille afstikker først på sommeren. Om ikke andet end Tour de nordjylland og brunch i Møllen ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det SKAL vi søde Malene - et eller andet eventyr - enten med campingvognen, vores pas eller JA dig, mig og Swiften med kurs mod Lønstrup-Møllen!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...