onsdag den 17. maj 2017

SUSHI, PRINSESSESNIT OG MASSER AF RØD - LATELY GLIMT!

~ Mine nye røde ruskind slip-on sko ~

Godmorgen! - En lille hilsen til jer og lidt glimt fra den seneste uge, inden jeg i dag letter mod Kinas land. Jeg skal tegne streger til efterår og vinter 2018/19 og jeg glæder mig til at samle et puslespil af nye kvaliteter og farver. 
Ugen byder på regn og torden i Kina - så mine nye røde sommersko må desværre blive hjemme.. - I stedet har jeg pakket regnslag og sneakers, og så krydser jeg fingre for, min vejrapp ikke får ret! :-/

Skoene købte jeg i Bruuns galleri - de fineste sommersko! - Jeg har ledt, men kan desvære ikke finde dem online grr - håber jeg snart kan komme med update og linke dem til jer. ;)


~ Røde store roser - jeg har endelig fået luftet min kjole fra Hello Vintage ~

Jeg har vist noget med rød for tiden - i hvert fald faldt valget på denne kjole, da jeg forleden skulle ud og spise sushi med min veninde. Rød er også Hectors yndlingsfarve - måske I kan huske dengang, jeg syede en rød jakke til ham!? - Han bliver altid begejstret over farven, og da jeg hoppede i de røde roser, udbrød han - " Narrrjjj Mor - hvor er du fiiiin" - så bliver jeg helt smørblød og glad - han er bare så sød! 

Min kjole er vintage - men Ganni kører et lignende program af roser lige her


~ Sushi lækkerhed fra A+ Siam sushi ~

Byens bedste sushi - især når det deles med en skøn veninde, en flaske kold hvidvin og masser af snak frem til lukketid. Vi fortsatte med cocktails på Cafe Jorden - en hyggelig aften og guess what!! - Jeg slap for hovedpine dagen derpå. Yay!! - Det betyder altså noget, når man vågner til en helligdag med en 5årig, der både vil spille fodbold i haven, male med vandfarver og høre mgp favoritter på Youtube...!  


I må have en dejlig og rar uge - hvis I har lyst til at følge lidt af mine hverdage i Kina - er I velkommen på Instagram lige her - Vi ses!
  

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram
   

2 kommentarer:

  1. Så smuk en kjole, skønt at din dreng roser sin mor.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anette :) Min dreng ser heldigvis et stort lys i sin moooar, det er den bedste ros jeg kan få! :D <3 Dejlig uge til dig, klem Mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...