lørdag den 29. april 2017

IT'S GLITTER O'CLOCK!

~ When in doubt just add glitter ~

Godmorgen i regnvejret!

Jeg har fundet lidt billeder, de har ligget i mit arkiv i noget tid, men i dag skal I se dem, fordi dagen kræver lidt glimmer. For et par måneder siden var jeg, sammen med søde Louise til workshop hos Værdicentralen. - En workshop, hvor vi skulle lave smykker af genbrugsmaterialer. Der var alverdens dims og dut af materialer til rådighed, og der blev kreeret så mange fine smykker!

Jeg fandt et lille ur i en kasse og fik det skilt ad - jeg fyldte glasset med glimmer, og resten af urværket kom i en kæde - det er virkelig fint, når man ser det tæt på. Jeg er ret glad for begge smykker - især armbåndet - det sidder ofte og glimter og glitrer på min arm. 

Jeg elsker at mødes med veninder omkring kreative projekter. - Sådan en aften, hvor man får set hinanden, vendt stort og småt  og samtidig kreeret lidt lækre sager, det er altså ret hyggeligt!   


Glitteruret har en anden fin funktion - det kan nemlig minde mig om at glemme tiden og at "drysse glimmer" i hverdagen - og det vil jeg gøre den næste uges tid. Jeg har en tiltrængt ferie i sigte - Jeg har bestilt en tur til Barcelona, og i morgen stikker Hector og jeg af fra regnvejret og hverdagen. Jeg satser på, at varme himmelstrøg, Sangria og sand mellem tæerne kan booste forårshumøret! 

Dejlig weekend til jer, 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Jeg er altså særlig vild med den halskæde.
  sådan en kreativ dag lyder skøn

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også rigtig hyggeligt - jeg håber, der kan puttes mange flere kreative workshops i kalenderen. Dejlig uge til dig - klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...