fredag den 21. april 2017

LATELY-GLIMT AF KNAS, SUNSHINE OG EN LILLE SLØJFE!

~ Forkælelses morgenstart med bagt grød, opskrift fra  Fabelagtige Fristelser ~

Godmorgen! - Inden jeg om lidt drøner ud i byen, til min første kop kaffe og dagens arbejdsjam, har jeg fundet lidt glimt fra den seneste tid. Påskeferien bød på hygge med dejlige mennesker, et besøg hos min veninde til babysnuseri af en lille nyfødt lækker-fis, masser af knasende påskeæg og dage uden de store planer - det var tiltrængt. 

Jeg bladrede en masse I dygtige Emmas nye værk Fabelagtige Fristelser - og forleden morgen lavede jeg den bagte grød med bær og vanilieskyr. - Det var lidt som at starte dagen med kage - haps det er lækkert! :) 

~ Dansende skygger og verdens sødeste H ~

Ham der får mit hjerte til at springe en dag - jeg er så stolt af ham - over at være hans mor. Han er uden tvivl det sødeste væsen jeg kender. Sådan en håndfuld feriedage, hvor vi har fri sammen og oplever en masse, men også daser i nattøj til sent - jeg knus-elsker det!  


~ Min sløjfekjole fra ASOS ~

Endelig et par solstrejf og lidt mod til min sløjfekjole - med en t-shirt under og sneaks til fungerer den perfekt til en hverdag! - Kan man, når man er 34 host host  - mon godt gå med sådan en sag uden T-shirt en sommerdag!? Altså ikke på arbejde mere som strandkjole måske...


~ Hjemmelavede dumplings ~

Jeg har netop trykket klik på en ny rejse til Kina - det glæder jeg mig til. For nyligt "røvede jeg" min lokale Asia-butik for favoritprodukter og lavede dumplings til aftensmad - det er virkelig godt - jeg kan godt lide dem stegte - sådan lidt bløde indeni og knasende sprøde udenpå - og masser af soya til! - Jeg får lyst til en ny portion i aften - Hvad står jeres fredags menu på? 

Dejlig dag til jer,


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...