mandag den 3. april 2017

FORÅR, SØDE FRISTELSER OG KAFFEKUNST!

Kære jer - Jeg er tilbage fra mit vinter-hi! 

Kalenderen står nu på april, og her har været stille i noget tid. Bedst som jeg syntes, jeg havde tag i min hverdag, slog mit liv kolbøtter og gør det stadig. Jeg vil undlade at skrive så meget derom, men blot fortælle jer, at jeg er okay. 
Jeg håber, I er derude, og I bliver kysset af foråret. Jeg har savnet at være her! <3

Jeg har samlet lidt glimt fra min weekend - det var nemlig en rigtig fin en af slagsen, med inspirerende mennesker der gav mig sommerfugle i maven. 


I lørdags mødtes jeg med Ann-Christine, som flere af jer nok helt sikkert kender herfra. Ann-Christine har jeg mødt ved flere lejligheder, men i lørdags havde vi vores første alene-kaffe-date, og det havde jeg set frem til. Hun er nemlig en smilende og inspirerende kvinde med ben i næsen - det var en virkelig dejlig dag!   

Vi drak kaffe hos Great Coffee, som jeg ofte har været forbi, men aldrig besøgt - et slags kaffe laboratorium, hvor det eneste de serverer er det de er bedst til - Great Coffee! Hver eneste kop bliver skænket med koncentration og ender ud som små bløde kopper kaffe-kunst!
- Vi endte med at drikke to hver, og jeg slubrede i mig af både kaffe og snak! 

 ~ Great Coffee i Klostergade 32, Aarhus ~


Senere fulgtes vi ned til Arnold Busck, hvor fineste Emma Martiny holdt bogreception med sit nyeste værk "Fabelagtige Fristelser", der udkom samme dag. Emma serverede himmerigsmundfulde fra bogens mange opskrifter, og jeg fik endnu engang bekræftet hendes fantastiske sans for sammensætninger af råvarer, smag og æstetik - Jeg glæder mig til at bladre mere i bogen og afprøve de mange søde fristelser. 
- Hun. Er. Så. Sindssygt. Dygtig! 

Jeg kommer til at pippe mere om bogen - I kan naturligvis også se glimt fra den hos Emma lige her. 

~ Fabelagtige Fristelser af Emma Martiny ~ 


Weekenden sluttede jeg af med mere sødhed i form af årets første is og snak med verdens bedste lille H. Han er blevet 5 år - en lille tænksom og sød dreng!
- Hans hjerte banker for fodbold og på nærmest autistisk vis kan han alverdens spilleres navne og deres nuværende og forhenværende klubstatus..! - Jeg forsøger at følge med, har endda downloaded FIFA på min telefon for at være opdateret (Man er vel drengemor!). 

- I morges bad han mig så sætte hans frisure som "Christian Eriksen's" - Noget med en hår-bro der sådan går ud ad... Jeg måtte lige på Google, og så gjorde jeg virkelig mit bedste - hvortil Hector konstaterede - "MOOOR!!!- Det ligner OVERHOVEDET ik' Christian Eriksen's!!" Okay. Nå men godt så! :)  


Jeg håber, der er sol hvor I er! 


~ En lakridskugle og Tiramisu-skum i bæger - Mmm! ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Hurra, søde Mille - tænkte på dig (og søgte derfor på dig på insta) så sent som igår.
    Godt, at Du er okay💓

    - K

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...