fredag den 7. april 2017

HELLO SPRING - HELLO VINTAGE!


Samtidig med foråret springer ud med liljer og krokus, begynder andre forårsfavoritter også at dukke frem - Det er blevet tid til at få vintage og loppe-hjertet i galop. Forleden var jeg forbi Hello Vintage og se deres varer og tage lidt billeder - de holder nemlig marked i dag fra 15-20 på Godsbanen. 
Som altid er hallen pakket med lækre sager med sjæl. I kan læse mere om markedet lige her.

Jeg faldt selv for den blomstrede kjole - og i min frokostpause i går, hoppede generte jeg derfor ind foran kameraet i stedet for bag det - så I kunne få et glimt af den. Jeg er helt pjattet med printet - er den ikke fin? :) - Der er så mange skønne kjoler og skjorter på bøjler - Blomster, striber, prikker, grafiske kjole - Hvis I har mulighed for det - skal I kigge derned!

~ Kjole fra Hello Vintage - Og så er der lommer i!  ~


Kjolen havde først en underlig blondekrave, der gjorde den sådan lidt "bedstemor-agtig", men den pillede jeg af - med et bælte i taljen og med min læderjakke, kan den godt gå hen og blive en yndlingskjole!

I dag har jeg en fridag - nu vil jeg pakke mig sammen og tulle en tur ned i byen - Dejlig dag til jer!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


6 kommentarer:

 1. Kære Camilla!
  Dejlige billeder - og ord - af en dejlig pige i en supersød kjole!
  God weekend til jer i Århus fra os i Vojens,
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - Der har været solskin i Aarhus hele weekenden, rigtig skønt - nu er vi tilbage i hverdagen og jeg skal til Tyskland de næste par dage for at arbejde - Rigtig glædelig påske til jer, Klem

   Slet
 2. Bare skønt:-) God weekend til dig og Århus-livet:-)

  SvarSlet
 3. Cutie Mac-Mille Beauty - du er bare fin (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anne - lykken er gjort når man finder det helt rigtige blomsterprint - jeg sukker hver gang jeg ser dine royal blomster kopper - indsæt ikon med hjerter i øjnene!!! Dejlig dag til dig, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...