tirsdag den 24. januar 2017

NEW FASHION BAG - ET NEMT KREA-PROJEKT!


Godaften derude! Jeg er tilbage efter en lille pause, hvor jeg har drønet rundt i Kina og haft travle kalenderdage herhjemme. Jeg danser rock'n roll med hverdagen for tiden, og i morgen hopper jeg på et fly mod London for at arbejde et par dage. -  Jeg håber, I nyder januar og at der måske er vintersol og fastelavnsboller hos jer!? ;) 
-Jeg tjekker ind med mit første januar krea-projekt - yay, det føles som 100 år siden jeg har siddet ved min symaskine - men forleden blev stof fra Kina forvandlet til en mulepose. Min oprindelige tanke var at sy en smuk kimono-jakke til forårs-hverdagsfest, men ideen blev forenklet og i stedet forvandlet til simple muleposer til både mig selv og til min veninde. Jeg pakkede hendes i silkepapir og med guldbånd omkring, og så af sted til brunch-hygge med den hjemmegjorte pakke under armen -  hun blev heldigvis rigtig glad. 

Muleposer er et hit - De passer lige til et håndklæde til en strandtur, til sportstøjet eller blot som hverdagstaske. - Det er en nem måde at tilføje lidt print og farve til et enkelt outfit.


Stoffet med de turkise blomster fangede mit øje på lang afstand. Turkis er en farve vi kommer til at se meget mere til i 2017, og jeg er altså allerede lidt lun på den. For tiden drømmer jeg b.l.a om den her lille ring med en turkis sten fra Månesten. Jeg forstiller mig, den vil glimte og pynte brune sommerhænder.
Indtil videre nyder jeg den tyrkise farve fra min taske - jeg har planer om flere mulepose-projekter i forskellige  farver og mønstre!


Go' aften til jer - vi blogges ved snart igen! ;)
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


3 kommentarer:

 1. Den er godt nok fin. og sikke noget smukt stof.
  Lyder hektisk med alt det du har gang i, håber ikke du stresser for meget :) God tur til London.

  Rigtig god dag :)

  www.neronoir.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord - så fandt jeg ind til dit fine univers :) Dejlig weekend til dig, klem Mille

   Slet
 2. Hvilken model/guide har du brugt til at lave muleposen? Symaskinen er ikke min bedste ven, så det ville være rart med lidt instrukser :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...