tirsdag den 3. januar 2017

SKØNHED SET GENNEM EN RÅ HVERDAG - ÅRETS VÆGKALENDER!

~ Vægkalender fra hus forbi 2017 ~

Okay, så kom kom vi på den anden side - efter en hyggelig nytårsaften med søde mennesker! - 2017 og et nyt kalenderår med rene hvide sider, der står klar til nye oplevelser og eventyr. Jeg starter 2017 med en rejse til Kina for at arbejde, så mine mange første januardage har kryds af kinesisk suppe, morgen-the og travle timer på tekstilmarkederne - jeg skal tegne streger af dametøj til forår og sommer 2018. 

Jeg har fundet min fine taskekalender fra Atelier Aarhus frem - men jeg har også købt en kalender til væggen, og den fortjener også et par ord. Det er vægkalenderen fra hus forbi, der hænger i køkkenet.
Ved at købe års- kalenderen fra hus forbi støtter man en hjemløs, og man får en virkelig skøn kalender, der kan give et lille overblik over dagenes punkter. Kalenderen indeholder desuden fotografier af 12 hjemløse og udsatte mennesker, der på hver måned fortæller deres historie og giver et bud på, hvad de synes skønhed er. Skønhed set gennem en rå hverdag. Det er meget rørende ord og billeder! - Faktisk læste jeg de 12 fortællinger lige efter hinanden, og måtte altså lige tørre mine øjne efter det.. - Jeg anbefaler kalenderen til alle jeg kender - den er virkelig fin!  

Fra nu af glæder jeg mig til lyse tider og til kys af forårssolen, men januar kan umiddelbart være en kedelig måned på det punkt. - Den ligger faktisk ikke særligt højt på min rangliste af yndlingsmåneder. Det er mørkt, når jeg om morgenen kører ud i dagen og mørkt, når jeg kommer hjem. Min hudfarve er efterhånden næsten gennemsigtig af vintermørket... På trods af jeg selv er et vinterbarn, går januar og jeg ofte lidt ud af dansetakt.. - Derfor elsker jeg at skrive punkter i min kalender, der kan varme og kramme og give noget at se frem til.
Foruden Kinaturen lige om hjørnet, skal der skrives venindedates og kreative aftener ind på januarsiden! 
- Har I mon noget, I ser frem til i januar? 


Go' aften til jer - og hey, tusind tak for jeres hilsener til mit forrige indlæg!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / InstagramIngen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...