søndag den 11. december 2016

WEEKEND JULE-CHILL - GLIMT FRA GODSBANENS JULEMARKED!


Søde jer - jeg bliver glad helt ned i maven når jeg ser, I kigger herind - stilheden herinde skyldes, at hverdagen har krammet mig ekstra og december holdt mig i gang. Min weekend har budt på partybobler med mine kollegaer i fredags og med en liiiiille smule træthed i kroppen i går, tullede jeg rundt til julemarked på Godsbanen sammen med min veninde. 

Sådan en weekend, hvor jeg bliver ramt at Aarhus' amorpil og seriøst knuselsker byen! 


Julemarkedet byder på masser af madboder med lækre sager. Det var helt svært at vælge, men vi faldt i en flæskestegsburger, der dagen-derpå skulle være tilpas salt og "greasy" hapsemad - men jeg blev desværre lidt skuffet og måtte opgive at spise op pga nogle alt for store fedt-stykker, der gemte sig i burgeren. Æv!

Der var også pandekager med fyld, donuts, sanwich, toasts og julerier af æbleskiver og gløgg!  Tiden fløj af sted med at kigge på alle de mange kreative boder med ting og julerier. Jeg forelskede mig b.l.a. i noget keramik med lækkert glasur, fine smykker og forskellige planteophæng, vildt mange lækre sager! Besøget blev rundet af med lys gløgg og pebernødder - Miljøet og rammerne på Godsbanen er fantastiske - Det var drøn-hyggeligt! Hvis I er i eller omkring Aarhus, er markedet også åbent i dag! ;)

Mit kamera er pakket med glimt, jeg gerne vil dele med jer - så nu puster jeg ild i gløderne herinde - vi blogges ved snart igen - dejlig søndag til jer  Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Trods den temmelig nærrige Flæske(steg)-sandwich, ser det hyggeligt ud - elsker der står høgrise og vogter tallerkerne ;)

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh Anne - mit julestemnings-barometer er simpelthen i top ovenpå den her weekend! - Det var så hyggeligt!! Jeg håber, du får en skøn uge <3 Klem

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...