onsdag den 14. december 2016

PRAG I AARHUS!

~ En ny vintageperle er landet i Aarhus! ~

Blå parykker, skjorter med detaljer, glimtende overflader og hundredvis af bøjler med sjæl. - Mit vintage-glade hjerte banker derudaf – der er nemlig åbnet en ny vintagebutik i Nørregade.  PRAG Aarhus, Nørregade 55. Måske nogen af jer husker, jeg engang har skrevet om PRAG Copenhagen. - Det er fantastisk, at butikken nu også er landet i smilets by.
– Jeg tog forbi på åbningsdagen i sidste uge for at se butikkens rammer og de mange lækre sager. 

~ En ret fin skjorte - jeg har lidt fortrudt jeg ikke købte den med hjem ~

Det er en stor og spændende butik med masser af særligt udvalgt tøj og sko til både kvinder og mænd. Jeg drages af bøjler med guld og glitter, der både kan bruges til hverdag og fest og udvalget er stort. Der er tale om et vintageparadis i et innovativt og moderne setup. Butikken er inspirerende, grafisk og farverig – den kommer helt sikkert på min liste af yndlingssteder til oseri og shopping.

Mit klædeskab er fyldt med farver, humor og historie. Striktrøjer fra 80’erne med skulderpuder og påsyede dekorationer af læder og pels – printede kjoler i skønne snit, og guld og glitterjakker jeg bruger, når dagene er allermest grå. - Generelt kan jeg godt lide detaljer, der er lidt skæve og kan bringe smil. Jeg oplever, jeg ofte bliver ekstra glad for et vintage-fund, fordi jeg føler, jeg får noget helt unikt med hjem.  


~ Underkjoler der fungerer ret godt udenpå en rå T-shirt ~

Det er mørkt når jeg tager ud i dagen om morgenen og mørkt når jeg kommer hjem - jeg kan godt have tusind planer i hovedet, når jeg kører fra arbejde, men når Hector er puttet og mine tusind planer kan udføres, er jeg altså lidt flad og træt - er jeg mon den eneste? 
Nu vil jeg dase ned i sofaen og nappe en skumjulemand... oh december! 
- Happy midweek 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...