torsdag den 22. december 2016

JULEMAGISK AFTEN MED SØDE DAMER!


Åh søde mennesker - dagene flyder som sand mellem mine fingre for tiden - og nu er der kun 2 dage til juleaften - Hvis jeg ellers var i tvivl, bliver jeg vækket hver morgen af en lille fyr der inde fra sit værelse råber  - " 2 MOR!! - KUN 2 DAGE TILBAGE!!!!" Ja vi tæller ned, og jeg glæder mig også, men der er altså liiiige lidt jeg skal nå inden det går løs med sprød and, julelys og knitrende gavepapir! 

Jeg har fundet lidt julebilleder fra min decemberrulle - jeg har nemlig været til middag hos min søde veninde Julia, hvor vi var samlet en flok skønne kvinder til drinks og snak. 


Julia havde dækket det smukkeste julebord, jeg sjældent har set - med guldbestik, lyserøde julestjerner og de fineste krystalglas - det skabte rammen for en fantastisk aften. - Det er ofte indpakning og kræsen for detaljerne, der er med til at skabe en helt særlig magi. - Jeg kender ingen som Julia, der forstår at skabe netop det.  


~ Søde Louise med den fineste svane  ~


Det var en virkelig hyggelig aften! - En skøn samling af inspirerende kvinder - vi snakkede på kryds og tværs. Flere af os ses indimellem til yndlings-sludre-aftener - måske husker I vores tapas-night med udsigt over Aarhus bugt - som jeg skrev om her - Jeg går altid hjem sprængfyldt med energi.


~ Toplækker sushi og pakkeleg - yay ~

Jep, jeg er ramt af julestemning - vi har hentet et juletræ - traditionens tro hos Julestuen Topkær - og det står nu i stuen! Da jeg pyntede det, fik jeg de der julebobler og sommerfugle i maven. :)
- Jeg skal på arbejde i morgen og også et par dage mellem jul og nytår - så helt nede i julegear er jeg ikke endnu - hvad med jer - Har I mon alt på plads, og er I lænet tilbage med et glas gløgg til klar-parat-sæt julen-igang??

Jeg håber, I har en skøn uge,


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


5 kommentarer:

 1. Kære Mille - hvor ser det skønt ud! Rigtig glædelig jul til dig og dine - jeg har lige slukket lyset i salonen i dag og ser frem til flere fridage, hvilket er tiltrængt - glæder mig til at bare skulle hyggeblogge mellem snapsene og børnekyssene <3 Knus Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Glædelig jul søde Dorte - Jeg håber, I havde en magisk aften i går <3 Glæder mig til at læse med endnu et år hos dig i det nye - klem Mille

   Slet
 2. Det ser så fint ud det bord din veninde har lavet
  håber du havde en skøn jul og får et dejligt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en hyggelig aften :) Tak for din søde hilsen - den gjorde mig glad - Håber også du er kommet vel ind i det nye år :) Klem Mille

   Slet
  2. Tak i lige måde
   skal snart havde lavet årets første indlæg... bliver dog nok først i morgen eller lørdag

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...