fredag den 2. december 2016

KINABÅND, LEOSTRIK OG EN BLÅ HIMMEL!

~ Blå himmel og decembersol i Aarhus i dag  ~

Glædelig december derude - En lille fredags hilsen fra mig  imens jeg venter på et par tærter i ovnen. - Jeg er fyldt med energi fra en dejlig dag - gåtur i Aarhus og besøg af min søde søster fra KBH. Sådan en yndlingsdag hvor byen summer, vintersol der glimter, kaffe med mælkeskum og masser af snak. 


~ Projekt indpakning af små kalendergaver - tjek ~

De sidste par aftener har jeg pakket de mange pakkekalendergaver ind - Det blev kombineret med juleknas og masser af dims. - Gennem tiden har jeg købt forskellige bånd med hjem fra Kina - guld, glimmer, prikker og mønstre. - Jeg har afleveret alle de mange små overraskelser og har selv fået en überfin og hyggelig pakkekalender, der kommer til at lune de mørke decembermorgener.  


~ Vintagestrik fra Hello Vintage ~

Mine allervarmeste trøjer er fundet frem - Jeg elsker vintage-80'er strik med masser af pyntedetaljer - den her er en favorit fordi den både har pels, guld og leo-detaljer. Sådan lidt gak og anderledes, som jeg godt kan lide det! ;)  

~ Et besøg hos Aarhus Central Food Market ~

Jeg har besøgt det nye Central food marked, men kun lige en kort gennemgang - jeg vil derind og kigge nærmere, drikke kaffe og spise lidt lækkert fra boderne en dag - der er virkelig hyggeligt!


~ Lækre keramikkrus fra Per Bo ~

En tur gennem Jægergårdsgade gav mig et punkt på min juleønskeliste - mørke petrolfarvede og håndlavede keramikkopper fra Per Bo - waow mit keramikelskende hjerte banker!


Weekend forude med julekalenderhygge, slik og en iskold baileys ( - jeg bor jo i et lille farmorhus;) )  - I morgen har jeg en date med 8 søde damer til sushi, drinks og en dansetur i Århus - Kære weekend, du er tiltrængt og savnet - Have a good one! 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...