fredag den 25. november 2016

LATELYGLIMT OG ET JULEDILEMMA!

Godmorgen derude 
Snart går vi på weekend - jeg håber, I har fine planer! - Forleden besøgte jeg en butik, hvor en ældre dame sagde til en anden - "Jamen de ting kan du da sidde og "nuller" med i morgen. " - Nuller... det udtryk har jeg aldrig hørt.... Men i dag ved jeg faktisk præcis, hvad det er! - I min weekend har jeg nemlig ikke mindre end 2 pakkekalendere der skal styr på - altså 48 pakker ik'...! :-/ - Jeg har altså også liiiiiige lidt jeg skal "nuller" med...!

Apropos pakkekalender har jeg været i et juledilemma - i går tog jeg en beslutning! De sidste par år har det nemlig været "nissen", der kom forbi med små pakker til Hector - Vi har også haft en nissedør og hver dag i december har det handlet meget om nissen, løjer og juleting i sokken. Men de sidste par dage har jeg tænkt meget på julen,  og hvordan det var da jeg var barn - Det var ikke "nissen" der kom med ting, men min mor der gav os dem, og jeg glædede mig hver eneste dag. Jo mere jeg tænkte over det, syntes jeg ærlig talt , at nissen herhjemme fik lidt for meget af "æren" af de små overraskelser. :) 
- Derfor var det lidt et held, at nissen i går morges kom forbi, og havde lagt en brev til Hector, hvor der stod, at han desværre havde alt for travlt til at lave gaverne i år, og at vi skulle købe dem - Nissen vil stadig gerne bo på vores loft og have grød med masser af kanel - helst hver dag! :) 
- Jeg vil ikke fjerne Hectors børnetro på julemanden og nisserne eller fjerne magien fra decemberdagene - men sidste år fyldte hele nisse-halløjet på en måde lidt for meget. Han vågnede i øvrigt klokken helt-vildt-tidligt hver dag, hvilket jeg håber, kan ændre sig nu, hvor han først får en gave når vi kommer hjem fra børnehaven (- måske er jeg naiv her - skal nok komme med en opfølgning! :D ) 
- Hector snakkede meget om brevet i går, han skulle lige vende det hele et par gange, men han er (heldigvis) ikke ked af det. - Jeg ved det fjerner den daglige "har-nissen-mon-lagt-noget-i-sokken"- spænding, men jeg håber, han kan se glæden i at komme hjem og få en hyggelig lille-bitte-ting hver dag.    

 Jeg vil rigtig gerne høre jer - Hvordan gør I mon - er det "nissen" eller jer der giver de små pakker?   


Mens fredagen over det meste af landet er "black" i dag, har jeg her fundet lidt farveglimt frem fra de sidste par dage.

~ En aften med klip af fine snowflakes til vinduerne - Der er en nem foldeskabelon lige her ~~ Lørdagshygge i det dejligste selskab - til overdådig og lækker øko-brunch på Cafe GLAD ~~ Smukke vifter til ørene - den fineste overraskelsesgave fra en sød pige  ~~ Farverige sider i Stiften - Jeg får altså stadig et lille varmt sug i maven, når de dukker frem ~~ Tophyggelig tivolitur og juleknas med yndlingsmennesker ~
Dejlig weekend til jer,

 ~


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


8 kommentarer:

 1. De er virkelig fine, de øreringe! Hvor er de fra, ved du det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine
   Undskyld du har måtte vente på mit svar - mine sidste par dage har været helt rundtossede :) De er nemlig rigtig fine øreringene og det bedste var det, at få dem i en uventet lille gave. Jeg ved delene er samlet og købt fra en butik i KBH - http://www.beadhouse.dk/ Der vil jeg også hen en dag og kigge små fine sager. Dejlig dag til dig, klem Mille

   Slet
 2. Vi fik pakker af nissen fra vi var 3 år, dagen inden december sov vi på vores forældres gulv, så nissen kunne "få fred" og når man så vågnede d. 1 hang der sirligt pakkede gaver rundt i hele værelset med numre :D
  Det var så spændende, især hvis der fx d. 11 var en stor en, man kunne gå og glæde sig til i dagevis.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det hyggeligt Anne - jeg kan lige se det for mig. Den løsning har også været i spil - at hænge alle gaverne op - jeg gjorde det faktisk et år, fordi det ser hyggeligt ud, men det lykkedes den lille fis at stille en stol hen til pakkerne og åbne nærmest alle mens vi ikke lige var ved.... Midt på gulvet sad en lillebitte dreng med chokolade om munden :D Han er selvfølgelig lidt ældre nu - I aften skal de sidste gaver pakkes ind - hvem sagde sent på den :/ Dejlig dag til dig <3

   Slet
 3. Dit indlæg kunne være skrevet af mig selv. Jeg tænkte netop det samme igår, da jeg sad og pakkede 48 gaver ind. Hvorfor skulle Nissen have hele æren for det? Jeg vil jo heller ikke være smålig, men da jeg var barn var det fra mind forældre og det var så spændende og hyggeligt hver dag. Selv den aften hvor de sad og pakkede gaverne ind ude i køkkenet, så skulle man jo altid lige ud og tisse igen og måtte så føres gennem køkkenet med lukkede øjne😊
  Jeg har tænkt lidt over hvordan vi fik lukket den med Nissen og tænker at din ide med brev er perfekt. Og ja Nissen skal da have risengrød og bo på loftet, men han kommer ikke med gaverne😊
  Fantastisk indlæg og lige mine tanker😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Siv - tak for dit lille skriv her - to sjæle en tanke - jeg er helt vildt glad for at høre jeg ikke er den eneste med de tanker - det er altså ret meget arbejde og tanker i alle de små pakker. Jeg glæder mig til at kunne snakke om det ud at skulle vende alle sætninger til nissen " mon ikke nissen har tænkt at med den grydeske kan du hjælpe med at lave grød i aften??" :D hihi - jeg håber vi begge får hyggelige og rolige decemberdage uden alt for meget nissepostyr :) Dejlig dag til dig <3 klem Mille

   Slet
 4. Jeg er SÅ enig....jeg har aldrig troet på nissen eller julemanden og det var min mor der lavede pakkekalender til mig. Jeg synes faktisk det er lidt irriterende at Carla i 24 dage jubler over de gode ting nissen har givet hende, når jeg har brugt lang tid på at finde gaverne:-) Sidste år fik hun f.eks. polly pocket og forleden da jeg nævnte noget om "dengang" vi have hende polly pocket, rettede hun mig og sagde at vi ikke havde købt det til hende - det var jo nissen....nå ja. Carla er 5 og det er sidste år hun får gaver af nissen, så næste år vil jeg selv have æren;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Christina :D - jeg hoppede i med begge ben og installerede endda også en lille nissedør på væggen... Det er bittesmå ting Hector får i kaldergaver - men det er valgt med omhu - det føles helt rigtigt at de i år er fra OS. Altså man kan jo ikke vide, om nissen laver lidt drillerier i løbet af december :) Dejlig aften til dig Christina - skønt med en hilsen fra dig, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...