onsdag den 9. november 2016

MINE VINTERFAVORITTER!

Godmorgen 
Mon ikke det amerikanske valg kommer til at ligge på alles læber i dag.. ( gisp)!? Jeg er vågnet til et hvidt snetæppe ude - Holy moly det er blevet koldt! Jeg håber, I har en hyggelig uge - Inden jeg drøner ud i dagen, har jeg samlet et par glimt af mine vinterfavoritter. 

~ Hjemmebagte eventyrboller med quinoamel og sorte sesam ~

I weekenden har jeg bagt ”eventyrboller” med Hector. Eventyrboller bages med gær, mel, mælk, lidt olie og alt godt fra bageskufferne af sorte sesam, kerner, daddelstykker, quinoamel og hørfrø. Vi blander det hele sammen på øjemål og ælter det godt - efter en tur i ovnen og en lille trylleremse har vi lækre weekend-eventyrboller, der knaser og smager skønt med et lag smør.


~ Et stort og vamset uld- halstørklæde ~

Et af mine bedste vintertip må være at investere i et rigtig godt uld-halstørklæde – gerne i stor og bred model. Jeg har gennem årene fået mig en lille samling af uldtørklæder i forskellige farver, og jeg bruger et hver eneste dag. Det er et musthave i vintergarderoben, og det er altid gensynets glæde, når jeg finder mine frem til de kolde dage. I kan b.l.a. finde dem i forskellige farver lige her. 


~ Grønkålsalat med b.l.a. Ingrid Marie æbletern og saften fra en appelsin ~

For tiden laver jeg vintersalat af knasende frisk grønkål, Ingrid Marie æbletern, granatæbleperler og saft fra 1-2 appelsiner. Det er en frisk salat fyldt med vitaminer. Desuden blander jeg kogte, afkølede quinoa-skaller i salaten for en fyldig og mættende portion. 


~ En sej flyverdragt fra Hallo Mutti ~

Ham der er altid min favorit!! :D - Derudover er hans nye flyverdragt også et hit - Jeg har købt den fra et nyere mærke ”Hallo Mutti”, der specialiserer sig i flyverdragter og har en anderledes og urban stil. Flyverdragten er fremstillet af de samme materialer som det bedste friluftsudstyr på markedet, og så er designet rigtig drenge-sejt! Hector har først lige fået den i brug, men haft den på i både regn og blæst og den virker rigtig god! - De har både en pige og en drengemodel - I kan læse mere om de to flyverdragter lige her.  


~ Mix af af lette blonder med en grov blazer ~

Jeg kan gennem de lyse måneder næsten frygte vinterens mørkere og koldere dage, men når de først er her, er de velkomne – jeg er ret vild med den her tid, hvor vi klæder os i lag på lag, bruger mørkere, dybe farver og grove materialer. Et typisk "Mille-vintersæt" er det her - fine blonder kombineret med en grov blazerjakke for kontrast. Blondekjolen kan styles på mange fine måder - jeg har købt den lige her.  


Faktisk kunne jeg skrive mange flere favoritter på listen - jeg regner med at fortsætte listen en af de kommende dage - Har I mon også et par punkter af vinter favoritter?

Happy midweek,


~ Årstiden grøntsager i ovnen med olie og saltflager ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. hold nu op nogle lækre favoritter! Shit Hector er en skøn model!!! hilsen My

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke My - jeg synes også det er fanget sådan - lige-som-vi-kender-ham <3 :) Dejlig uge til dig - glæder mig til at se dig snart igen - klem

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...