søndag den 13. november 2016

VINTER BEAUTY - MINE FAVORITTER!

Åh altså! - På trods af jeg både spiser vitaminer, dagligt drikker stærke ingefær og citron-shots og virkelig føler mig ovenpå og frisk - Så blev det altså min tur til at blive fanget af influenzamonsterets onde favn. De sidste par dage har været ret øv.. - Jeg har sovet så mange timer, at jeg næsten fik ondt i ryggen, og jeg måtte aflyse et arrangement, som jeg havde glædet mig til! Piv - Men nu er jeg endelig i bedring - Jeg håber, det var årets eneste tur... Og at I er gået fri!?

Søndag er jo min yndlingsblogge-dag, og jeg har glædet mig til endelig at klikke herind og dele lidt billeder - men kameraet har også ligget stille - derfor har jeg samlet en fortsættelse på lidt af mine vinterfavoritter - Et par af dem delte jeg faktisk sidste vinter hos søde Emma - men det er favoritter, som altså lander på mine hylder år efter år!

~ 1 // Stella Mc Cartney  2// Eight Hour  3 // Trilogy Rosehip  4 // Estee Lauder  5 // Essie ~


1) Ligesom moden er mørkere og mere dyb om vinteren, er min absolut bedste "vinterduft" det samme. Den er fra Stella McCartney, og den er dyb uden at være for krydret, og så har den kant! Et enkelt lille pift af den giver exstra boost til følelsen af "go-rock-the-world-woman!" 

2) Blæsten og kulden gør læberne tørre, og derfor har jeg brug for en ekstra god læbepomade. Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant er en favorit - den har en smuk bær-nuance som farver læberne let. 

3)
Til ansigtet tilføjer jeg hver vinter Trilogy Rosehip Oil til min dagcreme – jeg blander et par dråber sammen med cremen til både ansigt og hals. Det giver ekstra fugt til huden og reparerer vinterskader og små rynker.

4)
Lidt glød i ansigtet pynter, og i vinterhalvåret hjælper Estee Lauder Bronze Goddess mig med lidt farve på kinderne. Det giver liv i den vinterblege hud og minder allermest om gløden fra forårets gyldne solstrejf. 

5)
Hvis ikke det var, fordi neglene skal have luft, ville jeg have dem farvet hver dag. En slags accessory der passer til årstiderne og min stil. Om vinteren bruger jeg mørke nuancer - for tiden er jeg vild med to lag af Essie 50  - En helt dyb, mørk bordeaux farve.


Dejlig uge til jer, Follow from / Facebook / Bloglovin' / InstagramIngen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...