torsdag den 20. oktober 2016

EN PRAKTISK OG FED EFTERÅRSJAKKE!

~ Kviltet dun-jakke fra Uniqlo ~

Når jeg trykker udgiv på det her indlæg - sidder jeg i lufthavnen og venter på mit fly til Kina - En ny uge i travle, skøre, skønne Kina venter på mig.

Jeg har gjort et par indlæg klar, som jeg glæder mig til at dele med jer, hvis nettet i Kina altså giver mig lov. Som I måske husker, er censuren hård derude og jeg skriver jo en maaaasse "ulovlige ting" her på siden, så det er ikke altid jeg får lov at trykke mig herind :)

Inden jeg flyver af sted - vil jeg lige vise jer den her kviltede jakke, som jeg har købt i Uniqlo. Jeg er generelt vild med deres store udvalg af basisvarer - den her jakke faldt jeg tilfældigt over. Uniqlo er b.l.a. kendt for deres mange modeller af dunjakker - jeg synes den lange model er fed! - En dunjakke, der ikke fylder noget men varmer.


Faktisk købte jeg jakken med henblik på gåture i skoven med Hector - sådan en praktisk "mor-jakke" til efteråret, I ved! ;) Men efter jeg har taget den i brug - har jeg brugt den hver dag - den tilpasser kroppens temperatur og er perfekt, nu hvor vejret skifter hele tiden. 

Det skal selvfølgelig ikke blive alt for praktisk-agtigt vel - Jeg har piftet looket op med et uldtørklæde fra Samsoe Samsoe i en af yndlingsfarverne - og selvfølgelig en vintage glitter top. 

~ Jakke: UNIQLO  // Tørklæde: SAMSØE SAMSØE ~ 

Jeg håber, der er en efterårsferie der varmer jeres krop og sind - og I hygger med kage, spil og hvad der ellers hører til! - Når jeg kommer hjem, stempler jeg også ind til stearinlyshygge og tæpper i sofaen.

Pas på jer - til vi snart ses igen <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Aj, jeg vidste slet ikke, at Uniqlo sendte til Danmark! Uniqlo har en butik i Paris, som min lillebror er stor fan af, og til min fødselsdag i sommer forærede han mig et par basisbluser derfra. Så lette og lækre.

  Go' arbejdstur til dig.

  Klem,
  Marina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak MArina - det var en go tur og skønt at være hjemme. Jo de er nemlig begyndt at sende til Dk - og selvom det ikke er de mest "ophidsende" designs er det virkelig gode basisvarer. Jeg har flere bukser derfra, tshirts og nu jakken. Jeg var inde i en af deres butikker i Kina også - hvis man finder sig et yndlingsprodukt derfra, er det næsten i alle farver, jeg er fan!

   Dejlig weekend til jer <3 klem

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...