mandag den 17. oktober 2016

GULDGLIMT TIL VÆGGEN - EN SMUK DIY!

~ Guldglimt til væggen - af materialer fra Makaku ~

Efteråret er for mig lig med masser af kreatimer - og i weekenden har jeg leget lidt med en af mine yndlingsfarver - fint og glimtende guld. Det er blevet til en smuk stjerne, inspireret af julepynten fra mit barndomshjem, hvor min mor altid har pyntet med de fineste guldklip. - En smuk rund stjerne til væggen! 

Det guldkarton jeg har brugt til stjernen, har jeg modtaget i gave fra Pernille - der netop har åbnet en skøn webshop, Makaku - med kreating til DIY's. Hun har spurgt om jeg vil teste nogle af Makaku's produkter - og med musik, kaffe og tid i min kreahule - blev denne væg-stjerne altså til.  


~ En stjerne af to foldede vifter med udklip ~

Det er meget simpelt - til stjernen skal man bruge to stykker guldkarton - Det kan i finde lige HER

Sådan gør du: 
- Fold begge stykker karton som en vifte.
- Klip små udklip i hver viftefold, som når man laver et gækkebrev
- Varier gerne i små og store klip.
- De to vifter samles i den ene ende
- I den anden ende hæftes vifterne sammen ( jeg brugte en klipsemaskine)
- Klem til sidst de to viftestykker sammen og bind en snor i midten for at holde det sammen. ( jeg brugte et stykke guldgavebånd )

~ Tadaa - den fineste stjerne ~

Jeg er måske lidt tidligt ude med julepynt - men sådan lidt guldglimt til væggen kan sagtens pynte allerede nu. Måske det kan være et projekt her i efterårsferien!? ;)

I kan finde guldkarton og mange andre fine ting fra Makaku lige HER


En ny uge er skudt i gang. Jeg har en Kinatur i sigte og jeg har drøn-travlt på mit arbejde - Så efterårsferie med kagebagning og skovture må jeg have til gode. Jeg håber, I har en fin uge!
Jeg har modtaget produkter fra Makaku for at teste dem. Billeder, ord og mening er altid min helt egen! 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram4 kommentarer:

 1. Ih, hvor er den fin! Og ja, man behøver ikke vente til jul med guldpynt.
  God tur til Kina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Astrid - jeg har taget den her tur rigtig mange gange - hver gang er det altså med en klump i halsen når jeg siger farvel til lille H - men en uge flyver af sted ikke... Go uge til dig <3 Kh mille

   Slet
 2. smukT. Den er virkelig blevet fin Mille <3 - My

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...