torsdag den 27. oktober 2016

VÆRDICENTRALEN - HER SKAL DU GÅ PÅ GENBRUGSSKATTEJAGT!

~ Fra Værdicentralen - der er røget på min liste over yndlingsbutikker ~


Som I ved, er jeg i disse dage i Kina for at arbejde - Men her er en række billeder hjemmefra - Jeg har nemlig, for noget tid siden, fundet et spændende sted, I skal høre om - Det sprudler næsten i mig for at fortælle om det! - Det er en stor genbrugsbutik, hvor hylderne bugner med lækre sager. Det er Værdicentralen i Skanderborg - Et sted jeg for nyligt har skrevet på min liste af yndlingsbutikker! :) 


~ Glas, lamper, ting og dims - mange fine sager! ~

Værdicentralen er en virkelig skøn genbrugsbutik! Tingene er sat pænt og kreativt op, så man får et godt overblik. Der er mange lækre sager og vigtigst - priserne er gode! I mange genbrugsbutikker sker der den store fejl, at tingene bliver prissat alt for højt, og der bliver ikke et naturligt udskift på hylderne.
Jeg har været hos Værdicentralen to gange, og begge gange var der nye spændende ting at kigge på. Stedet bliver til dagligt drevet af kreative ildsjæle, der har gode ideer og tanker om butikken - det er et fedt sted at gå på opdagelse!


~ Små glasskåle evt til snacks, smykker eller måske nøgler ~


Snart viser jeg et par af mine loppe-kup herfra! Jeg har også samlet en liste af tips til, hvordan man bliver en hardcore skattejæger af genbrugsguld! - Husk at kigge herind! 

I kan finde mere info om Værdicentralen på deres Facebookside lige HER!


Go' dag til jer,


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Uhh!! Det sted må vi besøge sammen en dag ;-) Kram fra Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. JA Pia - der må du med hen - det er sådan et lidt-ud-over-det-sædvanlige genbrugssted - har været der to gange og begge gange fundet fine sager! Dejlig weekend til jer <3 klem Mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...