tirsdag den 6. september 2016

THIS IS WHY I LOVE AARHUS!


Jeg har virkelig mange uger, hvor jeg ikke kan kende dagene fra hinanden - hvor hverdagene flyder sammen, og jeg om aftenen ender med at sofaen formes foran lidt tv, inden jeg hopper i seng kl tidligt. Men billederne fra sidste uge skal i mit guld-galleri for hverdagsminder. Det var nemlig en uge hvor der ud over almindelig uge-trommerum, blev hygget igennem med b.l.a. festuge og søde mennesker.  En "datenight" med min yndlings 4-årige. Italienske lækkerier fra Mercatino blev spist på en trappe i Latinerkvarteret - Maden derfra er HAPS! - Efterfølgende stod den på  "Pokemon" og kaffe-hæng-ud ved Musikhuset. En anden aften mødtes jeg med søde Julia ved Aarhus Teater, hvor hun arbejder som rekvisitør. Julia havde inviteret mig ind for at se et stykke, men inden spiste vi lidt mad, og hun fortalte om sit kreative job og hverdag på teateret. Det var så spændende!! Julia er fantastisk dygtig og inspirerende - Jeg elsker, når vi finder tid til at ses og snakke om alt og intet.   Stykket vi så hedder " En Kvinde uden Betydning" - En magisk oplevelse med den fineste scenografi, farverige kostumer og dygtige skuespillere - Stykket frembragte både smil og grin, men er også en rørende fortælling. 
Jeg elsker at gå i teateret - den intense oplevelse af at sidde helt tæt på, kan næsten give mig gådehud på den gode måde. Hvis I også har lyst til en kulturel aften i september - kan jeg anbefale stykket - I kan læse mere om det lige her. Endnu en udeaften med Hector - vi spiste på Cafe Glad - denne aften var han i korthåret version - Meget kort!! - Jeg forsøgte nemlig at klippe ham, som jeg har gjort mange gange før, men noget gik galt - til sidst måtte jeg klippe de lyse lokker helt ned og fik næsten et sug i maven... Han har set så sød ( og mini-me-agtig) ud hele sommeren med det længere lyse hår. - Han har heldigvis stadig sit søde drilske smil og sveskeøjne! Ugen sluttede af med en gåtur lige her - Det er sådan et " This is why I love Aarhus" - øjeblik!


Go' aften til jer 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Du tager altså de fineste billeder, Mille <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde T <3 Vi nåede slet ikke at ses i ugen der gik - det endte med vi tog til sønderjylland - tiltrængt afslapning og hygge hos mine forældre. Håber I har haft en dejlig weekend og vi kan finde tid til at ses snart.

   Slet
 2. Hold nu op, hvor han ligner dig. Lange, lyse lokker eller ej :-)
  Og sikke en rar uge, du har haft. Elsker billedet af båden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt Astrid - Hverken jeg eller Hasse kan rigtig se hvem han ligner :D Båden er en lille cafe der er åbnet nede på havnen - jeg har endnu til gode at spise der - det er simpelthen så hyggeligt. Håber I har haft en dejlig weekend <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...