mandag den 12. september 2016

BLOMSTERPRINT OG "GODE RÅD" - LIDT WEEKEND GLIMT!


♥ Weekenden stod på solskinstimer, høstfest og fine dage. Jeg hoppede i min blomstrede vintagekjole fra Hello Vintage . 


♥ Vi har spist kartoffelpizza med pesto og lag af sorte og røde kartofler. Nem aftensmad der er "haps" sammen med en sprød salat. ♥ Hector og jeg har besøgt mine forældre - "Indian summer" og softice med tivolikrymmel - lørdag "tullede" vi rundt i Sønderborgs små gader. 


♥ Vi fik smagsprøver af "Gode Råd", honningmuffins og flere andre lækkerier.


♥ Og så har jeg bladret i min nye fine kalender fra Atelier Aarhus. Den kom med posten forleden, og jeg har allerede skrevet fødselsdage og andre små noter ind i kalenderen - jeg glæder mig til, den skal bo i min taske i 2017! 


Klem Mille


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...