onsdag den 14. september 2016

"POLLI POTS" - SMÅ KERAMIK KUNSTVÆRKER!


Godmorgen! 
Lige en lille midt-på-ugen-hilsen fra mig. Jeg har nemlig glædet mig til, at vise jer det her lækre keramik! 
- De mange små keramiske kunstværker går under navnet "Polly Pots" - jeg har forelsket mig hovedkulds i alle de unikke håndlavede sager! For nyligt besøgte jeg Eeli-Estel Polli, der er skaberen af de fine ting. Hun fortalte om sit arbejde og viste mig sine værker. 
- Eeli er vokset op med kreativitet og kunst omkring sig - med både en mor og en far, der er kunstnere, har hun også et helt særligt kreativt sind, der kommer til udtryk i hendes unikke arbejde med keramik. 

Jeg har ikke mødt Eeli før, først for nyligt så jeg hendes profil på Instagram her - Vi skrev sammen, og jeg fik lov, at komme forbi med mit kamera og knipse lidt billeder til jer - Hendes ting taler lige til mig, jeg synes, man kan se, der lægges sjæl og energi i hvert eneste produkt.


Skåle, potter, kopper, fade og små finurlige skeer. - Hver kreation har sit eget udtryk, og hver eneste lille prik er håndmalet og med lækre glasurer. Mit keramik-elskende hjerte kom til at pumpe derudaf. Er det ikke bare pænt!? 
- Jeg er særligt vild med de små saltskåle og skeerne - "En af hver tak" - til salt, sukker og måske lidt når-Hector-er-puttet-snold! ;)


Nu vil jeg drøne ud i dagen - Jeg håber, jeg overlever den uden at smelte ned af min kontorstol. Den her "Indian summer" er helt forrygende skøn, men når man sidder inde på et stegende kontor dagen lang - not so much! :-/

- Happy midweek! 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Smukt, naturligt og rustikt :-)
  Hun er dygtig.
  God dag til dig og tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Maria - det er nemlig virkelig lækre ting! Go aften til dig og weekend, når du kommer dertil. I skrivende stund står havedøren piv åben - jeg håber de varme dage fortsætter lidt endnu :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...