søndag den 4. september 2016

SPRØDE BLOMMER OG BLØDT BONDEBRØD - FOOD FESTIVAL!


Lidt billeder fra i dag - regnvejrshygge til Food Festival ved Tangkrogen. - Hector og jeg hoppede i regntøj og dasede rundt mellem de mange boder og smagte på både sødt, surt og stærkt. Jeg har før skrevet om min begejstring for Food Festivallen - måske husker I indlægget her og her - Jeg synes, det er et virkelig hyggeligt arrangement for både børn og voksne. 
Smagsprøver af ost, brød, juice, sprøde tomater, kager, frugt, kød, chokoladeknapper og meget mere - vildt mange lækkerier, vi gik derfra sådan helt propmætte. 


Jeg fik en snak med en pige fra "Årstiderne" - Faktisk har jeg i lang tid villet prøve en af deres mad-kasser, og i dag blev jeg overbevist - Nu skal det prøves! Jeg bestilte en kasse til 2 personer hver 14 dag - med opskrifter, kød, frugt og grønt til 3 dage. Jeg er ofte alene med Hector, og tænker det bliver nemt og lækkert i vores til tider travle hverdag. Er der mon nogen af jer der også køber kasser hos Årstiderne, eller har prøvet dem? 
Jeg glæder mig til at modtage den første kasse, så giver jeg en update! ;) 


Vi købte lidt forskellige grøntsager og en rabarbersaft med hjem - jeg følte mig helt mad-inspireret, og til aftensmaden i dag gik jeg i krig med spinatpandekager med kylling og grøntsagsfyld.

Jeg håber, I har haft en rar weekend og er ladet op til en ny uge  Klem Mille


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. Vi har haft årstidernes Kvik-kassen i næsten et år efterhånden. Vi køber til fire personer i tre dage og med ekstra kød. På den måde får vi aftensmad til 5 dage ved bare lige at supplere lidt op på grøntsager på "restedagene". Vi har været meget godt tilfreds med det, men nogle perioder er de lige lovlig glad for en ingrediens og så får den hele armen med det i nogle uger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at høre I er glade for det Marina - Det du skriver er præcis det samme som jeg har hørt fra andre, at det er godt og nemt, men ind imellem lidt ensformigt - Jeg er ikke altid så god til at følge en opskrift fra punkt til prikke, så jeg er spændt på det! :) Jeg glæder mig bare til at køre hjem til en kasse - at få inspiration og det er det er nemt og sundt. :) Dejlig uge til jer <3

   Slet
 2. Elsker den slags. Der er intet som at blive jagtet af folk med smagsprøver en hel dag :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. JA, det var også vildt hyggeligt. Det eneste minus ved festivallen er at indgangsprisen er lidt dyr. Men smagsprøver var der masser af - jeg endte med at købe rababersaft - holder fat i sommeren lidt endnu :) Dejlig uge til dig søde A <3

   Slet
 3. Wow Nice !!! I want to eat.... hahahaha...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...