lørdag den 3. september 2016

MIN NYE "PLANTE-PUSHER"!


Weekenden er ladet med Food Festival og slentrende hygge-skridt med Hector i hånden, men inden har jeg lige et par billeder fra en butik, som jeg allerede nu ved ryger ind på en favoritplacering til planteshopping. 
I morges var jeg nemlig inde for at få ordnet en knust skærm på min telefon ( vrææææl), og selvom det var toppen af øv-penge, var det på en måde held i uheld - for lige ved siden af på Frederiks alle i Århus ligger en butik, jeg ikke kendte - Blomst Design, et sandt planteparadis. 


Et misundelsesværdigt reolsystem pakket med en masse lækre planter. Jeg fik næsten lyst til bygge et lignende i stuen - Waow!
- Jeg forkælede mig selv med en yndlingsplante og lidt eukalyptusblade. Lørdagsshopping når det er bedst! 

Go' weekend til jer, 


Klem Mille 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Virkelig virkelig smukt reolsystem😍 Ville så meget ønske, at jeg evnede at bo sådan.

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik Kit - Jeg er også helt vild med det - butikken er virkelig fin - sådan helt "zen" :) Dejlig uge til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...