torsdag den 1. september 2016

EN LILLE STOR NYHED!


Jeg har delt et lille hint på Instagram - men jeg har slet ikke nået at dele nyheden herinde, mine dage løb af sted i sidste uge som sand mellem fingrene. 
Der er landet en avis i min taske - sådan en i rigtig papirform hvor siderne knitrer. - I sommerferien blev jeg kontaktet af Aarhus avisen "Stiften". - De spurgte, om jeg havde lyst til at hoppe med om bord som skribent på deres Shopping-tillæg, der udkommer hver onsdag. Jeg gik og tyggede lidt på det. - Faktisk skal jeg være helt ærlig med jer herinde... På den ene side blev jeg helt. vildt. stolt. - og glad over de spurgte mig - at mit "helt og aldeles"-univers havde vækket deres interesse. - Selvom jeg kan se, at der er mange der kigger herind, bliver jeg stadig sådan varm-i-maven-glad, når nogen fortæller mig, at de har bladret i mine sider. - Men samtidig med den glade og spændte følelse - fik jeg også en lille tankemylder-svingomtur af "Jante"...
- Efter at have tænkt lidt over det, blev jeg dog enig med mig selv (og mine dejlige veninder ) om, at jeg selvfølgelig skulle springe ud i det! 

- Mit første indlæg var i avisen i går, og jeg var spændt!
- Jeg har en følelse af, mine kreative tanker har fået et skud energi - både på mit arbejde og også her. Jeg har fået appetit på, at udfordre mig selv med mine billeder og tekst!

I avisen i onsdags havde Bente Tahmasbi Hansen præsenteret mig i et virkelig fint indlæg. - Jeg kan godt afsløre, at jeg havde lidt uro i benene og svedige håndflader, da jeg stoppede ved Statoil for at købe avisen. - Fyren bag disken gloede da også lidt, da jeg besluttede at købe to af samme avis - Men min søde mor og far skulle jo selvfølgelig også have et eksemplar - og når man lige pludselig er en lille-bitte smule "Carrie Bradshaw-agtig", må man have lov at rydde avishylden ik!? :D

Jeg kørte hjem og læste artiklen et par gange - så lavede jeg rugbrødsmadder til aftensmad og smilede af, at selv i den "gammeldags avistype" - som i de hurtige sociale medier, ser billederne på en måde pænere og mere glamourøse ud, end hverdagen nødvendigvis er i virkeligheden! ;)

- Kære jer der trofast klikker herind, og jer nye der har fundet vej - Tusind tak fordi I kigger med, det betyder mere end I ved! 

Go' aften til jer - vi blogges ved snart igen!


Klem Mille 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram  
4 kommentarer:

 1. Det er så velfortjent og godt gået. Jeg glæder mig til at læse mere og håber du må vise lidt glimt :)

  SvarSlet
 2. Du er for sej, Mille. Det er fuldt fortjent og så godt gået! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Malene - jeg havde slet ikke set din hilsen - tak for den, den gør mig glad <3

   Slet
  2. Tusind tak søde Malene - jeg havde slet ikke set din hilsen - tak for den, den gør mig glad <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...