tirsdag den 30. august 2016

OOTD - FLOWER POWER!


Forleden aften mødtes jeg med min veninde til aftensmad i solen - jeg var i de her blomster fra top til tå. Jeg købte sættet i sommerferien en dag hvor regnen silede. De lette streger og farverne kombineret med et let materiale, fik mig til at klikke det hjem fra ASOS lige her og her. Jeg glædede mig til at give regnvejret kamp til stregen i sættet, men da det landede i postkassen, vidste jeg først ikke, om det alligevel var " lidt for blomstret". Jeg plejer ellers ikke at tænke meget over, hvad andre synes om mit tøj, men det krævede altså lidt mod første gang jeg hoppede i blomster fra top til tå. Nu er det blevet et favoritsæt - jeg har brugt det meget, både med sneaks og hæle - Jeg forestiller mig, det også fungerer godt med en grov cardigan, når efteråret for alvor banker på.

Faktisk har jeg to gange oplevet, at fremmede har komplimenteret sættet - jeg blev helt vildt glad. Jeg er generelt ret vild med blomsterprint, gerne i de rolige toner!Blomsterprint er næsten altid i moden, uanset sæson - Jeg er ved at samle en stak printede efterårs-favoritter i et indlæg til jer - jeg er nemlig fan! 

Min veninde har hjulpet mig med at klippe en lille kort film sammen, så I kan se sættet "live" - der er sørme musik på og det hele. - En lille video-OOTD - Jo jo jeg prøver jo at forny mig lidt herinde! :) - Man kan tydeligt se, at jeg altså er lidt genert der foran kameraet :D 

Nu vil jeg drøne ud i dagen - dejlig tirsdag til jer!


Klem Mille 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...