mandag den 22. august 2016

RUGBRØDSTAPAS OG POPCORN - AARHUS STREET FOOD!


Weekenden bød på alenetid med et styks "krudtugle" der vågner før solen. - Kaffehygge med min veninde, lidt sytid, gåtur i støvregn og et besøg hos det nye Street Food marked i Aarhus. Vi tog ind for at smage på de mange lækkerier, og jeg er altså allerede ret begejstret over stedet! 
Den rå hal med betongulv, træborde og bænke og de mange forskellige boder, skaber rammen for laid-back-hygge og madkræs. 
Min veninde og jeg delte en platte med rugbrødstapas og Hector fik popcorn. - Han tullede rundt og mødte et par venner fra børnehaven - Generelt var der masser af mennesker og summen af snak. - Jeg er ret sikker på, vi  kommer til at besøge markedet flittigt - der er virkelig en rar stemning!

- Nu er der dømt sofatid - OL blev da godt nok sluttet af med et brag og dansk guld i går - mon jeg er den eneste der fik wow-hvor-mega-sejt-gåsehud!? - Go' aften til jer 


Klem Mille 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...