onsdag den 24. august 2016

SMÅ TRANER - ET PRINT CRUSH!


Inden jeg gik på sommerferie, "slog jeg store brød op" i et indlæg herinde og også i telefonen til min søster - hvor jeg fortalte om aaaalt det praktiske, jeg gerne ville nå i min ferie - og aaalle de syprojekter, der lå og ventede på mig og på "Mille-tid" - Jeg glædede mig til det! - Status er, at jeg faktisk nærmest ikke nåede noget af det, jeg havde planlagt - og sådan går det tit - kender I også det? 
Ikke at det gør noget - for i stedet "rumlede" vi jo af sted på landevejen med den lille campingvogn, og vi havde en skøn ferie. - Men jeg savner nu altså lidt at fordybe mig i større kreative sy-projekter. 

En af de sidste dage i min ferie kom den her kimono-jakke dog igennem maskinen - og nu tænker I nok, om jeg nogensinde syr andet end kimonos, fordi jeg også syede denne og denne i samme stil - men det gør jeg altså! :D - Det er fordi, det er et nemt og fint projekt, der ikke tager flere dage at sy. - Og så fandt jeg det smukke trane-stof i "Stof og Stil" - det var oplagt til en kimono.  

Jeg har allerede vist et glimt af den på Instagram - men I skulle se printet i et større format - så forleden hoppede jeg om foran kameraet, og fik min veninde til at knipse et par billeder.
Faktisk ligger et andet printet sy-projekt også klar til at blive gjort færdigt, det glæder jeg mig til at vise jer - Det er nemlig sådan lidt sjovt og "gakket", og jeg håber, det kan få jer til at smile....! :D

- Happy midweek til jer 


Klem Mille 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. Hvor fint! Printet er så fint. Havde også tusinde af den slags projekter liggende. Men det blev aldrig til så meget. Men så fik man da i det mindste slappet af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret Astrid - man får i det mindste slappet af! Det er også mest i hverdagene, hvor jeg kan ærgre mig lidt over manglende energi. Jeg kan køre fra arbejde og have tusind ideer i hovedet jeg gerne vil, når Hector er blevet puttet. Men når tiden så er der, synker jeg ned i sofaen... :D Jeg håber, I har haft en skøn weekend <3

   Slet
 2. Super smuk - er så imponeret over jer der kan sy tøj til jer selv, og som rent faktisk sidder godt på jer., De få gange jeg har prøvet, bliver det aldrig som jeg havde forestillet mig. Så er det nemmer at sy til pigerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla <3 Har du prøvet at sy kimonoer til dig selv - Jeg synes det hitter hver gang - fordi de fungerer som cardigan og fint med stramme jeans. Det er derfor jeg tit ender med sådan en sag - det er enkelt og falder næsten altid godt ud! ;) Men du har ret - på en eller anden måde skal der ikke meget til at få børnetøj til at ligne en million - og når man endelig har tid ved symaskinen skal det også blive godt.
   Jeg syr ikke så meget til Hector - han vokser som ukrudt lige for tiden! ;-/
   Dejlig aften til dig! klem

   Slet
 3. For sevans, den er fed! Og farven er lige mig. Og dig tydeligvis - du ser skøn ud (:
  Jeg er altså også så kimono-hooked pt., og der er mange fine, men maaaangler da lige en med fugle på lige pludselig. Sååeh, synes du skal prioritere det der "Mille tid" noget mere, og lave et eksemplat og sende til Aalborg ;) Så holder du jo evnen ved lige.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Anne - elsker dine søde skriblerier - hvis jeg havde mere fuglestof skulle der bestemt stå Anne på!!!! <3 :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...