lørdag den 20. august 2016

LØRDAGSTIP - DET KAN DU LAVE I AARHUS I WEEKENDEN!


Hele ugen har jeg siddet på min kontorstol og kigget på solen og tænkt - Jubi - på lørdag pakker vi vattæpper og madpakker og tager til stranden til sol på næsen og et dyp i havet. Men da vi vågnede i morges var det til regnvejr og grå skyer. Strandturen er aflyst - men weekenden er tiltrængt og den skal fyldes med hygge alligevel.

- Hvis I sidder derude i eller omkring Århus - er her et par weekendtips til, hvad I kan lave!


HELLO VINTAGE 
I denne weekend er der igen vintage tøj marked i Århus - det er på Godsbanen i dag og i morgen fra 10 - 16 - I kan læse mere om arrangementet på deres Facebookside lige her.

Jeg har været forbi og der er linet op af de fineste fund - kjoler, skjorter, nederdele og sweatshirts - alt hvad et vintage hjerte kan begære.  


Billeder fra Street Food Facebook
AARHUS STREET FOOD
I weekenden åbner Aarhus Street Food bagved Rutebils stationen. En hal fyldt med lækre køkkener der kan stille både sult og tørst. Mexican tacos, tapas, toast, thai mad og meget mere. Markedet har allerede teaset fine billeder på deres Facebook side lige her - og deres Instagram lige her.

Jeg har tænkt at tage Hector i hånden og besøge markedet enten i dag eller i morgen. Jeg er virkelig begejstret over der endelig kommer så lækkert et tiltag i Aarhus. Yay!


INGERSLEV FRUGT OG GRØNT MARKED

Om lørdagen kan der shoppes lækkerier af økologisk frugt, grønt og fine blomster på Ingerslev. Jeg skal tanke op af nyslynget honning, blomster og store bløde hindbær. - Læs mere om markedet lige her


VÆKSTHUSET I BOTANISK HAVE

Et yndlings-sted er Væksthusene i Botanisk have - der kan vi få mange timer til at gå - spise god frokost, drikke kaffe og gå rundt blandt de fineste planter og blomster. En skøn weekend beskæftigelse i roligt tempo. I kan se mere lige her.

Jeg håber I nyder lørdagen - Hvad har I mon af planer? 


Klem Mille

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Gode planer, der helt fik mig til at ønske, at jeg havde været i Aarhus i denne weekend. Det er efterhånden 7 år siden, jeg flyttede derfra. Så er vist på høje tid, at jeg kommer forbi igen. Der er kommet så mange fine steder til siden sidst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret Astrid - her er faktisk mange fine steder efterhånden. Vi tog på food marked og det var rigtig hyggeligt - helt nede fra maven er jeg virkelig blevet glad for århus. Dokk1 mangler på listen - Hector elsker det. I må tage en Århus tur om et par uger når der er festuge :)
   Dejlig uge til jer - klem Mille

   Slet
 2. Dejlige billeder! Og et hyggeligt gensyn med et af mine designs.. (Den lilla broche med sløjfe) :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt Pia - den er Fiiiin :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...