onsdag den 17. august 2016

NEM DESSERT - DER SMAGER AF "BARNDOM"!


- Jeg var barn i 80'erne og frem i 90'erne. - Nu er jeg i fare for at lyde sådan lidt "dengang-mor-var-barn"-agtig, men dengang havde vi kun en fastnets-telefon, og hele familien kunne følge med i alle samtaler, fordi telefonen stod centralt i stuen. - Om aftenen sad vi tit i køkkenet og spillede 500 "rummy" med min far. - Når det var weekend og det skulle være "lidt ekstra godt", fik vi franske kartofler til maden, og fastfood tror jeg aldrig vi købte. - Om fredagen så vi "Eleva2ren" - eller også cyklede vi ind til "Video-centeret", hvor vi lejede en videofilm, som hele familien skulle blive enige om, for vi havde kun et tv. - Jeg hørte Roxette på bånd og cyklede på mit lilla lyn med gedebukkestyr.

- Jeg kom til at tænke på det og meget mere, da jeg for leden lavede sådan to glas is til Hector og mig. Jeg tror nemlig ikke det kan tælles, hvor mange lørdage min lillebror og jeg dengang har stukket hovedet ned i vores store kummefryser, der var fyldt med alverdens års-gamle ting, for at finde en vanillie eller nougat-pakke til at lave de her glas. Smagen af barndomsminder! :)

Kender I følelsen, når man tænker tilbage på store og små ting, er det lidt ærgerligt, at man ikke kan komme tilbage til den tid!? Bare sådan lige et lille øjeblik.. - sådan fik jeg det, da vi spiste de her is!   


Det er verdens nemmeste dessert. Is i glas, chokolade stykker, chokoladepulver og mælk. Man kan også bruge kakaomælk. - Et sugerør og en ske og så skal man faktisk sidde i skrædderstilling i sofaen. :) Det smager syndigt og godt - og af "barndom", synes jeg! :)

Har I mon også noget I ind imellem laver, fordi det vækker søde minder? 

Dejlig aften derude, Klem Mille


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...