mandag den 15. august 2016

DRESS UP - DRESS DOWN - ET LÆKKERT PRINT!


Så er det mandag - I sidste uge fløj dagene af sted med messe i København, sommerfest og lange dage, men jeg er igen tilbage i hverdagen. Jeg har købt ny kjole fra Zara - jeg kunne ikke stå for det virkelig smukke print af japanske blomster og fugle - det feminine og søde bliver brudt af en farlig tiger - Jeg er ret vild med det! 

Kjolen kan bindes foran og bagpå, og så er det sådan en sag, der kan bruges både til hverdag og fest. Jeg havde den på en dag jeg var på sommerhusbesøg hos mine forældre, og jeg har også haft den på til messe i KBH - sådan en kjole man føler sig fin men også tilpas i! 


Kjolen kan I finde lige HER - Er printet ikke bare lækkert?


København var skøn - Efter en lang messedag tog vi på Restaurant Gorilla i Kødbyen og spiste ikke mindre en 15 retter mad - godt nok var de små, men hold fast hvor var jeg mæt. Det var rigtig lækkert og stedet virkelig fedt! Lørdag tog vi tilbage til Århus, hvor Hector åbnede døren for mig med en stor chokolademund, nogen havde hygget sig imens jeg var væk! 

Nu vil jeg dase ned i sofaen - Dejlig uge til jer! 


Klem Mille 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Åhhh, hvor er den fin. Den må jeg have nallerne i snarest. En god undskyldning for at smutte til Indre By og snage lidt i Zara :-) Tak for inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal tage ind og prøve den Astrid - jeg er blevet rigtig glad for den! Jeg var i en Zara butik, hvor den slet ikke kom til sin ret fordi de kjolerne hang sjusket oveni hinanden. Jeg bestilte min fra nettet og da den ankom var den pakket i silkepapir - så var fornemmelsen bare lidt bedre :D Håber I har en skøn uge, klem Mille

   Slet
 2. Ih, du er så god til prints! Jeg øver mig i at være lidt mere modig på den front.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marina - jeg kunne ikke stå for det her print, jeg har noget med det japanske kimono-look - synes det er så fint. Men jeg går også utrolig meget i sort på sort :D Go' aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...