tirsdag den 9. august 2016

JOE COLOMBO - LUCKY ME!


På vores loppe-eventyr I lørdags havde jeg næsten sommerfuglebobler i maven, lidt som når man som barn var på skattejagt. - Det er altid drønhyggeligt, at gå og lede efter gyldne skatte! - Jeg har som regel et par ting jeg altid kigger langt efter -  keramik, smykker, teak, lækre tallerkener og andet pænt til mit bord. Men eftersom jeg allerede har mange fine sager, skal det virkelig være anderledes og seje ting, før det kommer med hjem. 

Jeg havde som sagt ikke lige regnet med, at jeg skulle have et møbel under armen, men her er det überseje kontorbord, jeg fortalte jer om. Det er et Joe Colombo- bord fra 1969. Bordet er sidenhen lavet i flere nyere udgaver, men det her er the-real-deal, og det passer perfekt ind i mit arbejdsværelse!


Bordet er bygget op af forskellige skuffer og rum. Det er et rullebord, så det er nemt at flytte rundt, og det fungerer også ret godt som coffee-table til min sofa! 

Jeg har selvfølgelig allerede pakket det med magasiner, kreasager, notesbøger, sysakse og en masse forskellige fine og sjove ting fra Kina! ;)


Udover bordet købte jeg også lidt lækkert keramik, b.l.a. et nyt yndlingskrus. Det kostede 55 kroner, hvilket er i den høje ende for en loppe-kop, og derfor var jeg i tvivl og købte kun ét.  Nu har jeg fortrudt big time, at jeg ikke købte et mere - det er virkelig lækkert at drikke af, den helt rigtige størrelse kaffe til min smag, og så er det pænt! 


Bordet fik jeg til 100 kroner, næsten en foræring fordi det mangler et lille stykke plast i det ene hjørne. Fejlfrit står bordet vurderet til ca. 1000 kr hos Lauritz. Den Italienske designer Joe Colombo var arkitekt og designer og har flere designs i samme stil. Jeg er helt vild glad for det! :) 

Jeg håber, I har taget fint hul på ugen. Min flyver af sted med masser af tegninger på mit arbejde. Om et par dage tager jeg til messe i KBH - jeg glæder mig til modedage, søde mennesker og til sidst slutter vi af med bobler og firmafest - Det bliver en god uge. 

Go' aften til jer - mon I er faldet i sofa og OL? Det kører i baggrunden her! 


Klem Mille


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Wauw, hvor fedt! Ser vildt lækkert ud med alle de finurlige skuffer og halløj ;-) Der er altså bare noget særligt over lopper...uanset om det er møbler, tøj, ting eller sager, så får de bare en anden "plads" hos én... :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih Trine - Hvor dejligt med en hilsen fra dig - håber du har haft en dejlig sommer <3 - Jeg er simpelthen så glad for det lille skab, det passer perfekt ind i mit krearum. Jeg er helt enig - jeg bliver også særligt glad for "lopper" fremfor så meget andet, fordi det er som om det har en historie med. Dejlig uge til dig Trine, klem Mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...