torsdag den 14. juli 2016

REGNVEJRSSHOPPING - STOR UDSALGSOVERSIGT!


No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5 / No6 /  No7  /  No8  /  No9  /  No10
No11 /  No12  /  No13  /  No14  /  No15 / No16 

Godmorgen fra campingvognen! :) 

Der er kaffe i min kop og hermed en lille hilsen fra mig. - Hvis I følger med på mit Instagram, har I måske set mine glimt fra vores tur. Vi er taget til Lønstrup i Nordjylland - den hyggeligste by med små fine huse i et bakket landskab. Vi lever udelivet, og her er skønt, men desværre har vejret indtil nu kun været til store trøjer og regnjakker. Nogle dage har det blæst så meget, at jeg i mit stille sind har tænkt, om den her lille vogn overhovedet kan klare mosten... Men den står her endnu! :) Hector stornyder campinglivet, og er fuldstændig ligeglad med regn og blæst, han løber rundt og leger og er sød.   

Jeg har taget en masse smukke glimt I skal se - men først er her lige en række links jeg fandt i går. Virkelig fine og gode udsalgskup, som jeg kunne tænke mig hver og en! Fælles for de her ting er, at det er lækre sager med virkelig gode besparelser. Blondestof, læder, ruskind, broidery anglaise, velour, viskose og også et stort broderi - det er gode materialer og man får noget for pengene. - Fine sager der passer perfekt ind til efteråret!

Nu vil jeg hoppe i tøjet, vi skal spise brunch ved en gammel mølle. I eftermiddag kører vi en tur til Løkken, og så skal vi endnu engang blæses igennem ved vesterhavet. Jeg krydser lidt fingre for, at solen snart kommer frem, så vi når at opleve Lønstrup i solskinsvejr også. 


Dejlig dag til jer, hvad enten I har ferie eller er på arbejde 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...