lørdag den 9. juli 2016

HOLIDAY BREKKIE - SPRØD PIZZA MED ÆG OG PØLSE!


Lidt billeder fra en "slow" morgen med ferie-morgenmad når det er bedst. Pizza med salt pølse, rød pesto, tomater, asparges og æg. Til sidst toppet med drys af sesam og frisk basilikum! HAPS! ;)

- Feriestemningen er allerede ved at lande! Vi er stadig ikke kommet i tøjet, jeg kører på kaffe nummer 3 og har lige nappet en chokoladesvamp der var levnet i slikskålen fra i går. 
Faktisk skal jeg i omdrejninger - jeg har opdaget et par myrer i en række, der pønser på at bosætte sig i vores gang - de skal liiige dirigeres en anden vej :-/, og så skal den lille campingvogn pakkes klar til tur.  Den her pizza bliver vist gentaget i løbet af de næste 3 uger, det var lækkert. Fyldet bestemmer man selv, jeg synes det er perfekt - sådan lidt enkelt med æg og pølse.

En dag spillede jeg vendespil med Hector - han var virkelig dårlig til det, altså jeg ved godt han kun er 4 år og ikke behøver at være "vendespilsmester", men det var næsten for nemt at vinde over ham. Jeg tænkte over, hvordan han kunne øve sig og blive bedre til at huske billederne. Så klippede vi billeder ud fra hans yndlings LEGO-serie og ved I hvad - allerede første gang vi spillede, slog han mig stort. Måske fordi jeg virkelig ikke kan kende forskel på Cole, Kay, Zane og hvad de nu hedder de mange legofigurer - eller måske bare fordi spillet pludselig gav mening for ham. Så var det jeg tænkte, at det at bruge hans favoritter, måske kunne overføres til alle vores små "hverdags-problemer" :D Hector spiser nemlig ikke så meget og slet ikke til morgenmad - så jeg forestillede mig at pizza, som hele familien elsker, ville være et hit!  Det fik desværre ikke den helt samme effekt som med spillet, men han spiste et lille stykke. 

- Jeg er dog ret vild med pizza til morgenmad, bare morgenmad generelt - Jeg tror også den her lækre grød skal nydes i min ferie med søde bær og knas på toppen.   


Nu skal der pakkes sommerkjoler, en regnfrakke og camping gear - Jeg glæder mig helt vildt!

Dejlig weekend til jer 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Øj, sådan en gad jeg godt lige at den lokale bragte ud!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Pizza til morgenmad er ikke at kimse af!! - Og resten kan tages med på madpakke, hvis der er rester selvfølgelig..;) Dejlig dag til dig søde A!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...