mandag den 18. juli 2016

CHOKOLADEMADDER OG VESTERHAVSBRUS I LØNSTRUP!


Godmorgen til jer og til en ny uge, hvor vi stadig vågner i campingvognen i Lønstrup - med havbrus i det fjerne, trøjer og udeliv. Lønstrup er en hyggelig lille vestkyst-perle, der slænger sig i et bakket landskab. Der er små cafeer, restauranter og enkelte butikker. Ellers gemmer byen på gallerier, keramik- og smykkeværksteder, antik og loppeboder og meget mere. Her er virkelig fint. Det er første gang jeg er i Lønstrup, og faktisk kun anden eller 3 gang vi er af sted i vores lille campingvogn, men jeg knus-elsker den her måde at holde ferie - at være ude dagen lang og at være sammen i den lille-bitte vogn. 

Hver dag er vi ved vandet og bliver blæst igennem til kinderne er helt røde. Vi er der på hver vores måde, drengene klatrer i klitterne, og jeg leder efter sten og kigger på bølgerne, der springer op over rækker af kantede sten. Jeg er vokset op ved Vesterhavet, og det kan altså noget - alle tanker falder på en eller anden måde til ro..
Jeg er ikke den eneste der har det sådan, Hector er også vild med det - uanset vejr og vind. Han er konstant i leg - jeg har så mange søde billeder af ham, hvor han er i sin helt egen verden. Morgenerne starter tidligt med kaffe og boller. Vi går ture, og Hector snakker lidt med alle campingdamerne - han kender mange flere på pladsen end os. Når det rusker og blæser rigtig meget, kravler vi tilbage under dynerne og læser Peter Pedal og ser tv. 
Sådan kan der gå mange timer, uden vi laver det helt store. Når jeg synes, det bliver lidt for "stille", kører jeg en tur til alt det, de to andre ikke gider. Jeg har b.l.a. været på loppe-eventyr rundt i Hjørring og omegn. Jeg fandt dog kun et par enkelte ting. Jeg viser mine køb snart - det er lidt men godt!.  


Til aften har vi spist ude enkelte gange, men ellers er der fine køkkenfaciliteter her på Møllebakkens camping, hvor vi bor. Vi køber lækkerier fra de mange vejkantsboder, og smager på sommeren fra knasende ærter, gulerødder, agurker og søde bær. - Det er så godt!


Og nu til den evige snak om vejret, for det ligger på alles læber i disse dage. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, jeg ikke gerne ville bages rigtigt igennem af sommersol - men vi har affundet os med, at det her ER den danske sommer, indimellem skinner solen og andre dage blæser og regner det. Det er okay, så længe vi er sammen og hygger ik!?  


- Nu vil jeg ud i mandagen, jeg stikker af fra campingpladsen for en dag - jeg skal nemlig mødes med søde Malene til kaffe og hygge i Ålborg. - Dejlig dag til jer!


Hvis I vil se flere daglige sommerglimt, er jeg på Instagram lige her (Smillavanilla).


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok dejligt ud. Jeg får helt lyst til at tage på campingtur. Nyd resten af ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er relativt ny i det her camping, men Astrid - jeg er ET SKRIDT fra sokker i sandalerne - faktisk har vi spist hindbærrolade fra brugsen, og jeg lever i min morgenkåbe - oh yes I am getting there! Det er virkelig hyggeligt, gør det gør det!;)
   Dejlig dag til dig <3

   Slet
  2. Hehe! Det lyder helt perfekt!

   Slet
 2. hvor ser det også bare dejligt ud! Jeg kan godt forstå at du savner solen, men de der blå farver er altså fortryllende!!! Og jeg er sikker på at du gør dig godt i blød trøje og campinghabit. Nyd de sidste timer! møs møs fra MY

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...