tirsdag den 19. juli 2016

FINT MATCH AF BLONDER OG REGNTØJ!


Lidt billeder fra min tur i går, hvor Aalborg var fin, og jeg faktisk også følte mig det. Campinglivet er nemlig de fleste dage med bløde bukser og sparsomt makeup. Da jeg skulle mødes med Malene, hoppede jeg i en yndlingskjole og tog mascara på. Faktisk følte jeg mig lidt "overdressed" på campingpladsen, da jeg gik fra badeværelset og over til min bil. :)
På trods af jeg er vild med det stilheden på pladsen, var det hyggeligt, at tage en tur til pulserende byliv, drikke kaffe, sludre og være på opdagelse i butikker og gader.- Kjolen er fra Gestuz og I kan finde den på udsalg lige her. Modellen hedder "Risa dress" og fås også som top og nederdel. Kjolen kan både dresses op med hæle, og som i går mere casual med sneakers og en regnjakke. Et fint sæt til sommervejret.Det lille kirsebær har jeg købt i Kina og tasken er vintage. Et mix af nyt og gammelt - lige som jeg kan lide det!

Jeg er tilbage i campingvognen og har en brunchdate med min lille familie i dag. Dagene i Lønstrup kører på sidste vers, de skal stornydes!


Go' tirsdag til jer 
Kjole: GESTUZ /  Jakke: MbyM  /  ACC: Fra Kina / Taske: VintageFollow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...