onsdag den 20. juli 2016

MØLLEHUSETS CAFE - ET NORDJYSK-MUST-GO!


Jeg har glædet mig som et lille barn til at dele det her indlæg med jer. I går besøgte vi nemlig en lille cafe, der fik mit hjerte til at banke. Jeg havde hørt fine ting om stedet, og eftersom jeg snart har set hver en krog her i lille Lønstrup, havde jeg glædet mig til også at spise brunch der med min familie. Jeg blev virkelig overrasket over cafeen ved den lille mølle, der ligger i smuk nordjysk natur. Det var lidt som at træde ind et hemmeligt sted. - Eller som at være med i et afsnit af "badehotellet", blot i en mere moderne og rustik udgave. I caféen står en lang disk, der er omgivet af små træborde og stole, der er kunst på væggene og fint keramik på alle hylder.  

Vi havde bestilt brunch, som altid skal bestilles dagen før, og vores bord stod klar med en note, hvor der stod "Mille" på. Det meste i cafeen er økologisk og hjemmelavet - gode råvarer af frugt, grønt, pølse, ost og hjemmebag af brød og kage. Det bliver serveret på en lækker opsats, og der var også en lille festlig børne-opsats til Hector med en paraply og små flag - gennemført. I Keramikcafé Møllehuset er det ikke "bare mad", der bliver serveret på en tallerken - det er med sjæl og passion - vi følte os forkælet.   Kaffe med blødt mælkeskum i store skåle, smørcroissanter og søde jordbær. Vi sad lang tid over maden, mig med øjne på stilke for alle detaljer i cafeen. - Der var "full house" både ude og inde, og bare sådan en lav summen af hygge, I ved!  Et stort og lækkert kagebord med ordene - " A party without cake is just a meeting"! ;)Efter maden tog vi videre til stranden helt mætte. - Hvis I nogensinde kommer til Lønstrup og omegn, skal I bestille et bord til brunch og en fin oplevelse, husk det! 
I kan se mere til Keramikcafé Møllehuset på deres Facebook-side lige her


Vores ferie her i Lønstrup lakker mod ende, Hector bryder ud i tårer så snart vi snakker om at pakke sammen og skulle hjem. Men ferien er heldigvis ikke slut endnu, vi fortsætter næste uge hjemme i Århus. Turist i egen by, det glæder jeg mig også til! 


Hvis I kigger med her på siden fra jeres computer, vil I nok komme til at opleve lidt "rod" herinde de næste par dage - jeg er nemlig i gang med en sommerrengøring og flytter lidt rundt og rydder op - så ved I det! :) 

Der er blå himmel og solskin i Lønstrup i dag, så nu vil jeg pakke et tæppe og en strandtaske, og hoppe i min strandhabit! 


- Go' dag derude 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

10 kommentarer:

 1. Der gad jeg godt sætte mig til bords!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også virkelig hyggeligt og lækkert - kan varmt anbefales :)

   Slet
 2. Det er så hyggeligt et sted.. Konen på stedet er vistnok ud af tysk bager-familie så hun har det helt rigtige håndelag og gode opskrifter. Det meste af maden laver de selv, og ellers er de andre råvarer fra lokale producenter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt at finde små fine steder - jeg blev virkelig overrasket og imponeret, både over maden men også service. Et roligt og dejligt sted med fokus på det bedste! Dejlig dag til dig, kh Mille

   Slet
 3. Vad lustigt, där var jag i lördags! Vi könde inte alls till det i förväg, utan råkade bara passera på väg till Rubjerg Knude, men vi älskade det också! Satt utanför i den lilla badhytten på gaveln med våra panini och kaffe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt Ida - det er lige før vi kunne være løbet ind i hinanden :) Meget hyggeligt sted! Vi tog også til Rubjerg Knude fyret og hold nu op vi blev blæst igennem, men det var meget smukt! Dejlig dag til dig, kh Mille

   Slet
 4. Vad lustigt, där var jag i lördags! Vi könde inte alls till det i förväg, utan råkade bara passera på väg till Rubjerg Knude, men vi älskade det också! Satt utanför i den lilla badhytten på gaveln med våra panini och kaffe.

  SvarSlet
 5. Nøj det ser skønt ud! Må huske at besøge Lønstrup snart. Ser først nu, at du har fået en lille shop? Den nåede vi da ikke at snakke om. Spændende!! Vi må snart ses igen ;-) Stort kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Du har ret PIa - jeg er i gang med at rydde lidt op og ud her på siden - så meget jeg nu kan i det her ældre blogger-univers. Jeg må være den eneste tilbage der ikke er hoppet over i wordpress :D Jeg har en plan med den lille butik, men tiden er der ikke lige nu, skabelonen får lov at være der :) I SKAL tage forbi den lille mølle - der er virkelig dejligt! Håber vi snart ses igen!;) klem

   Slet
 6. Møllen er strøget direkte ind på min must-try-liste. Måske sammen med dig? Godt du kan oplyse en wannabe nordjyde om skønne, uopdagede steder. Klø på, Mille ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...