onsdag den 27. juli 2016

LIDT EKSTRA KNAS TAK - MIN LILLE MORGENMADSBUTIK!


Godmorgen!

- Det har været stille herinde de sidste par dage - Vi kom hjem fra campingferie i Lønstrup, pakkede vognen ud og gjorde klar til en uges daseri hjemme. Så kom solen frem, og Hector og jeg har været på stranden hver dag med madpakker og tæpper - Så hyggeligt og tiltrængt! Men nu er jeg tilbage, jeg har været tidligt oppe i dag, og har taget lidt billeder fra "min lille morgenmadsbutik"! 

Jeg har nemlig været i Flying Tiger og købt en opsats med små rum, der egentlig er beregnet til slik a la labre larver, lyserøde skumsvampe, bløde vingummier og chokoladeknapper. Men med min ( arhemmm.. :) ) is-hver-dag-feriekrop, besluttede jeg, det nok var en bedre ide at fylde rummene med knasende morgenmadstopping. 

- Jeg glæder mig hver dag til min morgenmad, og jeg er ikke mindre begejstret, efter jeg har fået så mange valgmuligheder til min grød. Det havde jeg også før, men jeg har i lang tid irriteret mig over alle de små poser og dåser jeg skulle åbne til hørfrø, nødder og kokos - Det er en perfekt løsning til nem og god morgenmad! 


Jeg har været på Ingerselv frugt og grønt marked og købte nyslynget honning og bær - det er sødmen til mit grød. Jeg opbevarer mine bær i små glas i køleskabet. - Jeg synes, de holder lidt længere, og det er i øvrigt også nemt at stikke glassene i tasken, når man skal til stranden - Blot et lille tip! ;) 

Hector synes også godt om den "lille butik" - vi har begge leget både sælger og køber og sagt "hva' sku' det være" og "S'gerne"- Det har vi nemlig tid til på de her skønne, lange staycation-dage. 
I løbet af dagen kommer han og spørger efter lidt nødder og bananstykker, og jeg har også selv været forbi et par gange... - JA, det er faktisk vældig heldigt, den ikke er fyldt op med chokolade! ;)


Det er noget tid siden de små "slikbutikker" blev lanceret i Flying Tiger-butikkerne, men der var en del tilbage, da jeg var forbi - Blot hvis I også har lyst til en lille morgenmadsbutik.I dag har jeg en date med Hector. Vi skal på tur til Skanderborg og se Ole Lund Kirkegaards barndomshjem og forhåbentlig finde bybilleder af Gummi Tarzan og alle rødderne. Vi har læst en stor stak af hans bøger flere gange, så en dag uden planer er perfekt til sådan en tur. 


Dejlig dag til jer derude! 
Der er flere morgenmads opskrifter lige her:
Holiday Brekkie - morgenmadspizza med æg og pølse
Over Night Grød - favorit morgenmad 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Det er en supergod idé med morgenmadstopping i den fine 'butik'. Mine unger har plaget om at få en, men jeg syntes ikke, vi skulle have slik helt så tilgængeligt. Morgenmadsknas, til gengæld - det er jo en helt anden snak ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skynd jer af sted og køb en lille butik - vi er blevet vildt glade for "morgenbuffeen" - og så kan man jo bare ind imellem skifte knas ud med snold til ungerne. Rummene ser store ud på billederne, men tror hurtigt de kan tømmes for lakridskonfekt - i hvert fald her i huset :D
   Go uge til dig <3

   Slet
 2. Fantastisk Mille! Jeg er vild med dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Right back allerfineste Mejse <3

   Slet
 3. Hvis du helt tilfældigt ved sælge disse (måske du ikke bruger dem mere?) - må du meget gerne sende en mail til mig på linerasmussen88@hotmail.com ... det kunne være jeg var heldig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...