onsdag den 3. august 2016

GLIMTENDE FARVER TIL MIT BORD!


Vi er tilbage i hverdagen - tilbage til et vækkeur der ringer skingert klokken tidligt-something, til madpakker, taskepakning, hente-bringe travlhed og ja, bare hverdag! 
- Det er ellers rart at være tilbage på mit arbejde, at gense mine kollegaer, og til igen at have kontakt med Kina, der har arbejdet med en masse smukke ting, imens jeg var væk - men hverdagen har virkelig ramt mig hårdt efter ferien. Jeg skal lige vænne mig til at sidde foran skærmen i mange timer hver dag. De sidste to aftener er jeg slået flad når jeg har puttet Hector ved 19-20 tiden, men i dag er jeg heldigvis ved at overvinde den tunge træthed. PYH - Er jeg mon den eneste der har det sådan? 

For at det ikke skal være løgn, lykkedes det mig i går, først at hælde kogende vand ud over min ene hånd, og kort tid efter at skære mig på en dåse på den anden - Så jeg sad hele aftenen med den ene presset i et koldt glas vand og den anden hånd forbundet tykt i en dynge toiletpapir.. - Det er vist ikke min uge! :D

Til gengæld har jeg i dag købt blomster til mig selv, og sat lys i de fineste små  farvede glasstager. Jeg har nemlig via Instagram været heldig at vinde en super lækker giveaway af stager og en lille vase. 


Mit hjerte banker for glas i farver, fordi det kan give smukke lysglimt og genskær!
- Den skønne giveaway blev afholdt hos Copenhagen Notes - der er et lækkert Københavnerbaseret feed. Hver dag opdaterer de deres instagram og blog med tip fra det bedste af Københavnerlivet. Det favner bredt af b.l.a. opskrifter, velvære, boligindretning, oplevelser og meget mere. Billederne er æstetiske, stilsikre og lækre - jeg var fan fra den første dag siden blev lanceret! 

Jeg deltog i deres giveaway sammen med min søde kollega og veninde Mathilde, og vi skrev til hinanden i samme sekund vi fandt ud af vi var de heldige vindere. Begge med udbrud af JUHUE! :)
- Vi vandt hver en samlet pakke fra butikken Høj Copenhagen - en tjekket internetshop, der også har en fysisk butik på Nørrebro i Kbh. Vasen er fra Mette Duedahl (her) og de fine glasstager begge fra OYOY. ( her )


Glimtende farver til mit bord!

I dag havde jeg lovet Hector vi skulle gå gaderne tynde og finde Pokemons! - Vi har lige downloaded appen og ikke været ude endnu. Han havde glædet sig hele dagen, men da jeg hentede ham i børnehaven regnede det fuldstændig sindsygt, og jeg måtte jo så forklare ham, at Pokemons vistnok gemmer sig i regnvejr!!? ... 

I morgen slipper jeg nok ikke, men når solen kommer frem igen, gør de der Pokemons vel også! ;) 


Happy midweek! 


Klem Mille


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Pokemon jagt ér bare sjovt! Og får sangen på hjernen bare af, at se app-ikonet :p Puh, den bliver sunget meget i disse dage.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde svoret jeg ikke skulle have den App Anne!! Meeen så blev jeg alligevel overtalt, og jeg forestiller mig, det kan få os alle op af sofaen og ud at gå... I morgen går det løs! ;) Go' uge til dig, håber den er fyldt solskin og måske lidt kage ;) <3

   Slet
 2. App'en er også lige blevet installeret på tlf'en herhjemme. Er på barsel i øjeblikket, så det er en god grund til at komme op af sofaen og ud og 'jagte' de små dyr, mens prinsessen sover.
  Og den temasang er helt forfærdelig ørehængende... den kører på loop i min hjerne - ARGH!
  Flotte kontrast farver du har valgt :)
  vh. Pennie
  www.pennnylane.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. HVor hyggeligt at trille rundt med barnevognen Pennie - Vi har indtil videre spillet uden lyd - nu tør jeg ikke tænde for lyden, hvis det giver mig en sang på hjernen :D Man bliver jo helt bidt af det - og vi gik 3 km i går med små ben, det synes jeg er sejt :) Go weekend til dig, kh Mille

   Slet
 3. Puh, det lyder fuldstændig som herhjemme - altså det der med at man får hverdagen pladask i hovedet og ikke helt kan finde ud af det.. Det er dog allerede blevet bedre :)

  Og sikke finde lysestager - jeg kan godt forstå din begejstring for dem og for andre farvede glasting ;)

  Vh Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også ved at vende her - men de første par dage var godt nok hårde. Jeg har været alene med Hector hele ugen, så jeg er en træt mor :) Men i dag har jeg en "fridag" og skal på loppetur juhue :) Dejlig dag til dig Kristina, klem Mille

   Slet
 4. Ih, en fin præmie. Og blomsterne passer perfekt dertil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej men Astrid jeg fik helt røde kinder og råbte jubii da jeg fandt ud af vi havde vundet - de er simpelthen så fine. På et af billederne kan man se Hector inde i glasset, jeg er vild med de der genskær. - Dejlig weekend til jer! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...